Ebebek halka arz olunca yatırımcılar kendini patron sanıp çalışanlara hesap sormaya başladı

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Ebebek halka arz olunca yatırımcılar kendini patron sanıp çalışanlara hesap sormaya başladı. Çalışanlar tepkili: "Halka arzdan sonra her gün birileri gelip mağazada çalışıp çalışmadığımızı müdürlere bildiriyorlar. Rafları düzeltip, işleyişi kontrol edenler var."

Ebebek'in halka arzı sonrası ilginç videolar gelmeye devam ediyor. Mağazayı denetime gittiler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ziyaret ettigim bir kac Avm'deki subeleri kapandi.Muhtemelen halka arzdan gelen parayla borc odeyecektir.Cok anlamiyorum sirketin yuzde kaci borsa da islem goruyor.Simdi baktim 4 milyon yeni ortak almis sirket. : )

Nasıl? Eğleniyor muyuz gençler? Öyle ya, halka arzın bokunu cikartirsan, arz ettiğin halk da kafana sıçar. Liseli 500 lira harçlık kazansın, batık şirket bedava kredi bulsun, alan memnun satan memnun kafasıyla yarattığınız kızma birader kıvamlı borsaniza niye girsin eloğlu?

Nasıl? Eğleniyor muyuz gençler? Öyle ya, halka arzın bokunu cikartirsan, arz ettiğin halk da kafana sıçar. Liseli 500 lira harçlık kazansın, batık şirket bedava kredi bulsun, alan memnun satan memnun kafasıyla yarattığınız kızma birader kıvamlı borsaniza niye girsin eloğlu?
Sana lot vermediler galiba doktor. Ondan bu öfke sanırım : ddd

hiç böyle dertlerim olmadı hisse alam filan euheuhueh neyse sabaha kadar dizi izliyem gidem

Talep toplamaya başvurup alamayan olmaz. Kişi başı düşen pay azalır. Cahil cahil konuşup canımı sıkma
Boş yapma doktor. Es geçtikleri oluyor. Ben alamadım mesela. Twitter’da alamayanları da görebilirsin. Ama senin kadar öfkelenmedim : ddd

Boş yapma doktor. Es geçtikleri oluyor. Ben alamadım mesela. Twitter’da alamayanları da görebilirsin. Ama senin kadar öfkelenmedim : ddd
Asıl sen boş yapma. Hamburger parası basarsan vermez tabi. Talebin dassakli olursa es mes geçemez. Beni hiç geçemez. Artı liseli değilim biberon mağazası ile oynayacak.

ebebek’ten tulum ve ana kucağı falan alan tek insan ben kalıcam herhalde, herkes hisse alsın. kuzenim aldıysa kesinlikle bir bokluk vardır bu işte, elini atıp da batırmadığı şey yok. hakkınızda hayırlısı arkadaşlar…

ebebek’ten tulum ve ana kucağı falan alan tek insan ben kalıcam herhalde, herkes hisse alsın. kuzenim aldıysa kesinlikle bir bokluk vardır bu işte, elini atıp da batırmadığı şey yok. hakkınızda hayırlısı arkadaşlar…
IMG_0559.jpeg
arkadaşlar sizler için gerçekten tulum alıyorum… takipte kalın.
@Larien falındakiler çıkarsa senin kızına da tulum buldum… salopet seversin…
IMG_0556.jpeg
@yoSun bu da senin oğluna…
IMG_0561.jpeg

@Plesk bu da senin kızına, bi o yana bi bu yana yatsın ajsjaj.
IMG_0558.jpeg

@Melodram çok tatlıymış:* müstakbel kızıcımla seni güzel yüzünden, yanaklarından öpüyoruz jdjdj hem salopet sevdiğimi nereden bildin:d

@Melodram çok tatlıymış:* müstakbel kızıcımla seni güzel yüzünden, yanaklarından öpüyoruz jdjdj hem salopet sevdiğimi nereden bildin:d
Benim oğlum da senin kiza asik olur tarzları aynķ dünür oluyoruz xndmxm

Geri