E-Ticaret sitesi kurmak istiyorum.

Konu sahibi son olarak 4221 gün önce görüldü
Meraba Arkadaşlar doğal ürünler satan bir dükkanım var ancak işimi internete taşımak istiyorum ancak bu konuda hiçbir fikrim yok. Bildiğiniz güvenilir e-ticaret siteleri var mı, yardımcı olursanız çok sevinirim.

ideasoft adında bir site var oradan bilgi alabilirsin kısa bir araştırma yaptım güvenilir bir site olarak bahsedilmiş,ama bildiğim bir şey var normal sitelerden farklı olarak alım satım yapılacağı için belli izinler gerekiyor sanırım.

İdeasoftla görüştüm fiyatlar çok yüksek, ayrıca istediğim modüller ve tasarım için fiyat şimdiden 5000 Tl yi geçti. Bütçemi başlangıç olarak 3000 TL olarak ayarladım. E-ticaret Paket Çeşitleri | Akıllı E-ticaret Paketleri
Bu sayfadaki pro paket işimi görür gibi ama ek talepler işin içine girince fiyat çok yükseliyor.
Ben en iyisi biraz daha araştırmaya devam edeyim.

İdeasoftla görüştüm fiyatlar çok yüksek, ayrıca istediğim modüller ve tasarım için fiyat şimdiden 5000 Tl yi geçti. Bütçemi başlangıç olarak 3000 TL olarak ayarladım. E-ticaret Paket Çeşitleri | Akıllı E-ticaret Paketleri
Bu sayfadaki pro paket işimi görür gibi ama ek talepler işin içine girince fiyat çok yükseliyor.
Ben en iyisi biraz daha araştırmaya devam edeyim.

Yeterli birikimin yok, işin uzmanımısın bilmiyorum ama uzmanı olman lazım e ticaret sitesi yapılıcak sanal post bağlanıcak hit in artması için alexa değeri yüksek sitelere reklamını vericeksinki kullanıcı gelsin. Ayrıca e ticaret sitesi açtığın için vergiye tabi tutulacaksın vergini ödüceksin. Bence sen gene bir düşün arkadaşım kazanmak istiyorsan 3 bin tl'yle yürümez diye düşünüyorum .

ideasoft adında bir site var oradan bilgi alabilirsin kısa bir araştırma yaptım güvenilir bir site olarak bahsedilmiş,ama bildiğim bir şey var normal sitelerden farklı olarak alım satım yapılacağı için belli izinler gerekiyor sanırım.

Kanka her şeyi bil her şeyi :zuha:

Bu işi yapmak istiyorsan bütçeni biraz daha zorlamalısın. Sanıldığı kadar kolay bir iş değil.

Meraba Arkadaşlar doğal ürünler satan bir dükkanım var ancak işimi internete taşımak istiyorum ancak bu konuda hiçbir fikrim yok. Bildiğiniz güvenilir e-ticaret siteleri var mı, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bir webmastar olarak size öneride bulunabilirim. Cok ucari fiyatlar ödeyerek bütcenizi zorlamanin anlami yok. Domain aldiktan sonra Suan piyasada ücretsiz acik kaynakli icerik yönetimi olan Joomla sistemini kurabilirsiniz. Joomla uzerinden E - Ticaret Templates edinip özel ürün katologlari hazirlayarak satisa sunabilirsiniz. Ben size gonderebilirim E ticaret Temasi bu kiyagida yapayim iyi geceler.​

Merhaba, eğer hayla arıyorsanız. Şu anda kampanyada olan bir yer var. Ben de oradan aldım.
Özellikleri;
Hazır ödeme sistemi
kendi ürünün dışında ürünler satabilme
dropship yapabilme /Sanalpazar ve gittigidiyor hızlı ürün aktarabilme özelliği
özel kullanıcı paneli
güvenlik sistemi
Daha da çok özelliği var. Siteye girince bakarsınız.

eticaretkiti.com

imagaza.net ben çok memnun kaldım.İsterseniz görüştürebilirim sizi Cenk beyle.

Bütçeyi biraz daha arttırabilirim o zaman bakıcam çok teşekkür ederim.

Bütçeyi biraz daha arttırabilirim o zaman bakıcam çok teşekkür ederim.

Ben 1100 e çok güzel bir e ticaret sitesi sahibi oldum.o kadar yüksek meblağlara gerek yok ilk aşamada. Hem başarısız olursaniz fazla da zarar yasamazsınız hem de arda kalan parayi değerlendirebilirsiniz.

Geri