E-kitap indirebileceğim güzel bir yer?

• Kullanıcı Raven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2372 gün önce görüldü
E-kitap indirebileceğim bir yer, program vs tavsiyesi olan var mı?

Aaaa forumsalı bana bulduran sebep eheheheh =)

E-KİTAP İNDİRME YERİ

Zamanında yer imlerine eklemiştim, iş görür. Yandex Disk üzerinde arşivini paylaşanlar oluyor nette ufak bir aramayla bulabilirsin.

Benden sana tavsiye google play kitaplar uygulaması gerçekten güzel kitaplar var. İstersen "kitaplarım ".adlı kişisel sayfama göz atabilirsin okuduğum e kitapları paylaşıyorum. @Insomnia

Benden sana tavsiye google play kitaplar uygulaması gerçekten güzel kitaplar var. İstersen "kitaplarım ".adlı kişisel sayfama göz atabilirsin okuduğum e kitapları paylaşıyorum. @Insomnia

App Store uygulaması mevcut mu?

aksam bilgisayardan girdigimde iki tane yandex linki paylasacagim. unutmam umarim.

@döngüsel in bu konuda engin bilgileri var. Gelince sorarsanız, sizleri yönlendirecektir.

Linkleri buradan paylaşmam ne kadar doğru bilmiyorum o yüzden 3 talihli arkadaşa arşivimin bir kısmını paylaştım.p

Linklerin devamında, diller, bilimsel kitaplar, şiirler, edebi eserler, kpss, yds kitapları diye birçok kaynak daha var. Dileyen bana ulaşabilir.

@insomnia aradığın ne bilmiyorum; ama huysuzkitapci .com'da e-kitap indiriliyor.

Geri