E-Devlet Şifresi Nereden Alınır?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
e-devlet şifresi nereden alınır , e-devlet şifremi nereden alabilirim, e-devlet şifresi nasıl alınır , e-devlet şifresi alma

E-Devlet şifresinizi PTT merkezlerinden TC.kimlik numarası ve resminiz bulunan TC.kimliğinizle gidip alabilirsiniz.
Şifre ilk alındığında PTT tarafından işlem masrafı olarak 2 TL tahsil edilmektedir. Şifrenin kaybedilmesi, unutulması vb. durumlarda PTT’den alınacak her şifre için ayrıca 4 TL ücret ödenmektedir. Bu işlem masrafı dışında herhangi bir yıllık ücret ödenmesi söz konusu değildir.

1 Tl olarak almıştım ben ve en güzeli e-Devlet'te IMEI Sorgulama olması telefonum kaçak mı çalıntı mı gibi dertler'dende kurtuluyorsunuz

1 Tl olarak almıştım ben ve en güzeli e-Devlet'te IMEI Sorgulama olması telefonum kaçak mı çalıntı mı gibi dertler'dende kurtuluyorsunuz

Onu oraya girmeden de iletişim merkezinden sorgulama yapıyorsun hatta hangi ülkede üretildiğine kadar bilgileri veriyorlar sana hocam..

Onu oraya girmeden de iletişim merkezinden sorgulama yapıyorsun hatta hangi ülkede üretildiğine kadar bilgileri veriyorlar sana hocam..

İnternet ayağımın altında kim yapacak o işlemleri kardeşim :) Birde kaçak olduğunu düşün direk imei kitler iletişim merkezi, kendim bakarım kaçaksada benim orjinalsede :)

IMEI: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Durum: IMEI NUMARASI KAYITLI
Kaynak: İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
Sorgu Tarihi: 24/09/2014

Marka/Model
Üretici: LG Electronics Inc.
Pazar Adı: G3
Model Bilgileri: G3

Devlet çalışıyor

İnternet ayağımın altında kim yapacak o işlemleri kardeşim :) Birde kaçak olduğunu düşün direk imei kitler iletişim merkezi, kendim bakarım kaçaksada benim orjinalsede :)

İletişim merkezi derken turkcell falan kast etmedim hocam netten bakıyorsun yine zaten bu kaçakların ve pasaportsuzların kapatılmasını yapan yer Ankara'daki yerlerinden bahsediyorum link verim istersen yardımcı olur belki.. ( :

İletişim merkezi derken turkcell falan kast etmedim hocam netten bakıyorsun yine zaten bu kaçakların ve pasaportsuzların kapatılmasını yapan yer Ankara'daki yerlerinden bahsediyorum link verim istersen yardımcı olur belki.. ( :

Onuda e-devlet üzerinden yapabiliyorsun kardeşim, direk e-devlet üzerinden pasaporta kayıt edebiliyorsun, veya ihbar

12/07/2014 tarihinden itibaren yolcunun yurda girişini takiben 60 gün içerisinde telefonunu sadece E-devlet üzerinden kaydedebilme imkanı tanınmıştır.

1 tl idi 2 tl mi olmuş. E- devlet şifresi olmadan da olmuyor çoğu şey artık. İkametgah,sabıka kaydı ve nüfus kayıt örneğini artık e-devlet şifresiyle alabiliyoruz. Daha birçok hizmet için gerekli kılınıyor aslında

Küçük ptt şubeleri vermiyor boşuna gitmeyin merkezlerdeki şubelerine gidin :cici:

E-Devlet'e Girişte Mail, Telefon Numarası Gibi Bilgileri Girerseniz,
Şifrenizi Unutsanız Bile Bir Mesajla Öğrenebilir,
Para Ödemek Durumunda Kalmazsınız.

Sadece ptt den mi alınıyor?

Bir yıl önce pttden almıştım şifreyi unutmuştum konuyu görünce bir deniyim dedim salladım şifremi tuttu :D

bana da lazım yarın almaya gideceğim :D
internetten alınmıyor mu?

Geri