Düzenli sıçmak ömrü uzatıyor.

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Forumda yükselen "o ömrü uzatıyor bu ömrü uzatıyor konularından sonra ben de bu kervana katıldım.

Forumdan öğrendiğim kadarı ile köpek spermi, kahve ve düzenli seks ömrü uzatıyor ve insanı gençleştiriyor.

Kabız kalmamak da öyle. Bol su içmek ve hareket etmek önemli. Dahası mı, işte sizin için derledik

Sulu tencere yemeklerini sofranızın baş tacı etmeye devam edin. Özellikle annenizin yaptığı Ayşe kadın fasulye çok değerli! Geleneksel sulu tencere yemekleri, çorbalar ve aşırı olmamak kaydıyla beraberinde ekmek tüketiminin (özellikle tam buğday) kolon kanserinden korunmada değeri büyüktür. Son yıllarda yeterince sebze-meyve içermeyen düşük lifli, kırmızı et ve hayvansal yağlardan zengin, kuru tipte beslenme, hazır gıdalar ve şarküteri ürünleri ülkemizde de yaygınlaşmaktadır. Bu batı tipi beslenme ülkemizde de sadece kabızlık değil, hemoroid sorunları, kolon divertiküler hastalığı ve kolon (kalın barsak) kanseri gibi batı toplumlarında daha sık olan diğer olumsuz durumların da artışına neden olmaktadır.

peki ama nereye? bir de o kısmı var. irdelenmeli.

tanıdıklar “melo ölümsüzlüğü buldu durduk yere” demesin diye geldim yerimi aldım. ÖLMEYECAM. hepinizi gömüp, gömdüğüm yere de… yoo çiçek atıcam.

duabili zenginler yüzünüze yapma karşılığında yüksek meblağlar veriyor diye yazmıştı pucca. O geldi aklıma.

Nasıl olsa biri gelip başlığımı değiştirecek.

Geçen "kıçıma don alamamam" başlığım "iç çamaşır alamamam" olarak değiştirildi.

Oysa "kıçına don alacak parası olmamak" bir deyimdir.

Kıç ayıp değildir. Demek denizci olsanız geminin arkasına "kalça" falan diyeceksiniz

Sıçmak TDK:
1-Dışkıyı vücuttan dışarı atmak
2-Bozmak, berbat etmek.

düzene koysak bile 50+ üstünü göremem.

adam haklı beyler.
zira bağırsaklar bilhassa da kalın bağırsak ikinci bir beyin gibidir vücudumuzda.
yediklerinizden, içtiklerinizden önce oradan beyne sinyal gider; vücut şunu yapsın bunu yapsın diye.
sağlıksız şeyler yerseniz kalın bağırsakta kötü bakteriler çoğalır ve hoş geldin kabızlık, sağlıklı (lifli gıdalar vs.) yerseniz iyi bakteriler çoğalır ki mutlu bir kalın bağırsağınız olur.
böylece gününüz mutlu ve huzurlu geçer.
uykunuzu iyi alırsınız.
her gün çatır çutur yapıştırmanız lazım.

O sırada Kanal D sabah kuşağında kj'de şu yazıyor,

OLAY! UZMANLAR UYARIYOR
GÜNDE 2 DEFA YAPARSANIZ BAKIN NELER OLUYOR!!

Ömrü uzatıyor dersek sçmaz bunlar... "zayıflatıyor" de bak nasıl dökülüyorlar....

Ömrü uzatıyor dersek sçmaz bunlar... "zayıflatıyor" de bak nasıl dökülüyorlar....
Öyle de demiyelim.

"İnsanı bütün yüklerinden arındıran ve manevi bir coşkunluğa eriştiren spiritüel bir eylem" dersek beyaz yakalılara bu işin terapsini falan satabiliriz...

Öyle de demiyelim.

"İnsanı bütün yüklerinden arındıran ve manevi bir coşkunluğa eriştiren spiritüel bir eylem" dersek beyaz yakalılara bu işin terapsini falan satabiliriz...
Hocam siz böyle konuşursanız kimse anlamaz.. akıllarına "sçmak" gelmez skjj bana biri "coşkunluğa eriştiren spiritüel" dese kim bu ya derim....
Bu konuşma aklıma bunu getirdi.. lütfen izler misiniz... Mehmet Aslantuğ olabilirsiniz...

günaydın arkadaşlar…
bağırsaklarınızın mutluluğu kadar mutlusunuzdur bunu unutmayın. mutsuz bağırsak mutsuz insanlar demektir. sanıyorlar ki bi şey var diye mutluyuz, sıçabiliyoz o kadar.
günaydın arkadaşlar…
iyi günler.

Hocam siz böyle konuşursanız kimse anlamaz.. akıllarına "sçmak" gelmez skjj bana biri "coşkunluğa eriştiren spiritüel" dese kim bu ya derim....
Bu konuşma aklıma bunu getirdi.. lütfen izler misiniz... Mehmet Aslantuğ olabilirsiniz...

Biz @climax hocam ile organizasyonu ayarladık. Eğitimlerimiz 10 Haziran'dan itibaren Shangri-La'da başlayacak....

1(1).jpg

büyük abdesti günlük gidermek sagliklidir lakin ömür uzatiyor diyebilmek bence sacmalikdir

Geri