Düzenli Seks Yapmayı Bıraktığınızda Neler Olur?

Konu sahibi son olarak 1281 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bağışıklık sisteminiz zayıflar.

tumblr_inline_ny4bpzCXxS1tzvg6g_500.gif

Seks antikor üretimi sağlar. Yokluğunda ise soğuk algınlığı muhtemel.

Çişinizi tutmakta zorlanırsınız.

sims-bladder.gif

Seks pelvik tabanınızı çalıştırır bu da çişinizi kontrol edebilmenizi sağlar. Tabii ki bunun için de egzersizler var

Yılgınlığa sebep olur ve kendinize olan saygınızı azaltır.

45fb3135e47a8cf3e7e7a68ad7f7cc52.gif

Bu genelde elinizde olmayan sebeplerden seks yapamıyorsanız ortaya çıkar. Yani bayadır biriyle sevişmediyseniz ya da sevgiliniz yoksa. Bu depresyondan ötürü de olabilir bu yüzden bir süre sonra geçmiyorsa bir doktora görünmelisiniz.

Kan basıncınız artar.

raw

Seks kan basıncınızı düşük tutar. Çok büyük bir değişiklik olmaz ancak eğer bir süredir boş atıyorsanız kontrole gidin.

Stres seviyeniz artar.

tumblr_nny10naaTk1qj4315o1_400.gif

Düzenli seks hayatına sahip olanlar stresli durumlarla daha rahat baş ediyor. Bunu meditasyonla aşabilirsiniz.

Kalp krizi riski artar

c94ac7ee995f93d133dc202e3e2751a3.gif

Seks kalp hızınızı arttırır, kan basıncınızı düşürür. Aynı zamanda bir egzersiz. Düzenli seks yapmak kalp krizi ve hastalıkları riskini yarı yarıya düşürür.

Uyumakta zorluk çekersiniz.

tumblr_inline_neyk6kL6Y41sbjgya.gif

Seks sonrası vücudunuz prolaktin salgılar, bu hormon sizin rahat uyumanızı sağlar. Eğer alışkınsanız eksikliği sizi fazlasıyla etkiler.

Unutkanlık başlar.

pXqaBq.gif

Seks beynin hafıza merkezinde yeni hücrelerin çoğalmasını sağlar. Seks bittiğinde üretim de biter. Egzersiz yaparak tekrar çoğalmalarını sağlayabilirsiniz.

Daha az idrar yolu enfeksiyonu kaparsınız.

raw

Seks bakterileri idrar yoluna ittiği için enfeksiyon kapma olasılığınız daha yüksek. Seksin bitmesi riski kesinlikle düşürüyor.

Bir sonraki yapışınızda seks çok acı verici olabilir.

tumblr_mru8u1ltUY1rkzm23o1_500.gif

Kadınların körelmiş olma kaygısı bir sonraki deneyimlerinde kuruluk ile sonuçlanabilir. Bu da acı verici olabilir.

Kısa bir süre ereksiyon bozukluğu yaşayabilirsiniz.

Roger-PlungerPenis.gif

Bu konuda bilgiler net olmasa da bağlantılılar. Yani ne kadar az seks yaparsanız o kadar zor ereksiyon olursunuz.

seks3.jpg

Allah seks hayatınıza zeval vermesin.

Allah'tan düzenli seks hayatım yokta, bırakırsam başıma bunlar gelir tasası çekmiyorum. Hatta benim seks hayatım yok. Canım elim.

Düzen ama kime göre düzen haftalık mı aylık mı..?

Kimsenin seks hayatı kimseyi ilgilendirmez..

utandım , yazamıyorum

o uzaylı kılıç sallıyor sanki dersin zorro :DD

Cok önemli :) Saglıgımız acısından düzene sokmalıyım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri