Düz İnsan.

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Esprilerinizi,ironilerinizi açıklamak zorunda kalırsınız genelde. realistlerdir,anlaşılması kolay insanlardır. ancak;
Ben sıkılıyorum,beraber saçmalayabildiğim eğlenebildiğim insanları seviyorum.

Düz adam sami'yi seviyorum ben mesela ama gerçek hayatta pek de tahammül edilebilir olmazdı sanırım. Bazı konularda düz olmalı elbette ancak kıvrak zekalı ve absürt insanları daha bi çok sevdiğim doğrudur. Ben düzümdür mesela bazı konularda, olmasaymışım iyi olurmuş diyorum çoğu zaman.

images

bu kız capsler, resimler vb olmasa kendini nasıl ifade edecekti acaba

şu cümleye bakınca iyi ki capsler varmış diyorum yoksa cidden zorlanacaktın gibime geliyor

hıhım anlıyorum seni tamam çok zorlamak istemem zaten sadece merak etmiştim, merakımı giderdim. tşk, ii gclr.

Beni artık hiçbir şey şaşırtmadığı için insanların konuştukları, yazdıkları, tepkilerini umursamıyorum (ciddiye almıyorum) niyetleriyle sorguluyorum. Çünkü bunu görebilecek vicdan ve empati duygusuna sahibim.

ben düz insanları seviyorum ya asıl onlar tatlı tatlı saçmalıyor gibi geliyor. belki, benim düz insan tanımım farklıdır.
yani her şeyin ve herkesin komplike ve çok fazla anlaşılmaz, aşırı olduğu bu çağda, düz insanlar, her şeyin azı olanlar bana çekici geliyor. Sayıları az olduğu için farklılar ve bir yere ait değillermiş gibiler ve biraz da absürtler.
seviyom ben düzleri.

Geri