Duymaktan Bıksak Bile Söylemekten Vazgeçmeyeceğimiz Yalanlar

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yalan Söylemem, Söyleyeni de Sevmem!”
asla_yalan_soylemem.gif

Gelmiş geçmiş en büyük yalan. Geçmişini araştırmadık ancak araştırsak M.Ö’ye dayandığı kesin. O yüzden listemizde 1. sırada. Ve hep orada kalacak. Şimdiye kadar yalan söyleyen kimseyi görmedik. Ek olarak yalan söylemeyi seveni de görmedik.
“Telefonun Sesi Kapalıydı Duymadım”

telefonun_sesi_kapaliydi_duymadim.gif

Son 20 seneye damgasını vuran, vurmaktan sıkılmayan, bu nedenle de listemize gelişine 2. sıradan giren bir yalan; “telin sesi kısıktı duymadım yaeee!”
Bu sözün koca bir yalan olduğunu söyleyen, duyan, hatta çevreden geçerken şahit olan kişi bile rahatlıkla anlar. Anlar anlamasına da kimse de söylemekten vazgeçmez. Yalanın nasıl ortaya çıktığı ve akımın kimin tarafından başlatıldığı bilinmiyor ancak telefon denen cihaz yok olmadığı sürece bu yalanında bir yere gideceği yok.
“Hafta Sonu Spora Başlıyorum”

haftasonu_spora_basliyorum.gif

Şuana kadar hiç Başlamadın, bundan sonrada Başlamayacaksın, çünkü sen spora Başlayamazsın…
Bu gerçeği sen de biliyorsun, bende biliyorum, yakın eş dost akraba falan herkes biliyor. O gelmez dediğin hafta sonu gelecek ve sen yine spora başlamayacaksın. Ve bir sonraki Pazartesi en az 5 kişi sana “ne oldu başlayamadın mı spora ?” sorusunu yöneltecek.
“Önemli Olan Ruh Güzelliği”

onemli_olan_ruh_guzelligi.gif

“Bir kadının ilk neresine bakarsın?” sorusuna; meme, popo, dudaklar falan yerine ruhuna bakarım, içine bakarım diyen adam tanıyor musunuz? Eğer tanıyorsanız yazının altına yorumla kişisel bilgilerini yazın bulup vuralım. Böylece nesli tükenmiş homosapienslere bir kategori daha açılmış olur.
Ancak özellikle flört aşamasında ve şiddetle hatunu ayarlamak isteyen erkek kesinlikle ve kesinlikle ilk görüşmede bu yalanı söyler. Bunu duyan hatunlar inanmaz ama inanmış gibi yapar, erkekler ise karşıdakinin inanmayacağını bildiği halde söylemeye devam eder…
“Bu Son Sigaram”

bu_son_sigaram.gif

Deme öyle. Başı hiç bitmeyecek gibi gelir, iki nefes alırsın bakmışsın filtre sana el sallıyor. Deme bak! Yada boş ver ya herkes diyor ve “bu son sigaram” diyip gerçekten son sigarası olan kişide yoktur. Varsa da ölmüştür yada ne bilelim yok denecek kadar azdır. Ama sonuç olarak sigara içen herkes kesinlikle bu yalanı bir kere söylemiş, tiryakilerde ise bu yalanında tiryakisi olmuş her sigara ile düzenli olarak söylemeye devam etmektedir.
“Sadece Arkadaşız”

biz_sadece_arkadasiz.gif

Sevgili kelimesi çok demode oldu baydı falan diyen ünlüler çıkarttı bunu. O ara paparazi programları televizyonları sallıyor falan. Baktı tutuyor yalan, tüm ünlüler arkadaşız falan dedi. Hatta en son 6 aylık hamile ünlüler bile “yok öyle bir şey bir sadece arkadaşız” deyince yalan literatüre resmi olarak giriş yaptı.
“Su İçsem Yarıyor”

su_icsem_yariyor.gif

Gözünüzün önünde 1.5 iskenderi yanında 1 kutu kola ve salata ile gargara yapan, üzerine de bol kaymaklı kadayıfı indiren ve bunların hepsini 10 dakika gibi kısa bir sürede yapabilen üstün özellikli yaratıkların en çok kullandığı yalandır “su içsem yarıyor yaaae”
Söylenmekten bıkılmaz, duyan kişinin verdiği tepki “evet evet” gibi sıradandır. Yalanın söylenme amacı yoktur. Ancak kişilerde bağımlılık yapan bu söz düzenli olarak söylenilmeye devam eder.
“Bir Ara Görüşelim “

bir_ara_goruselim.gif

Söylemlere göre bir iki kişi o arayı görmüş. Ancak elimizde net bir kanıt olmadığından dolayı “o ara hiç bir zaman gelmeyecek” teorisi henüz çürütülmemiştir. 7’den 77’ye insanoğlunun yakın eş dost ve arkadaşlarına sıkılmadan söylediği ve duyanın da “evet evet kesinlikle görüşelim, özleştik iyice” diye cevap verdiği bu yalan listemize 8. sıradan girmeye hak kazanıyor.
“Sabah Erken Kalkar Çalışırım”

sabah_erken_kalkar_calisirim.gif

Bu yalan kişilere 8 – 9 yaş arasında ispatlanamayan özel güçler tarafından öğretilir ve kişi ne zaman ders çalışacak olsa; “sabah kalkar çalışırım yae” der.
Eğer yalan etkisiz kalırsa, aynı sözü 1 – 2 kez daha tekrarlar ve normalde 03:00’den önce gözüne uyku girmeyen kişi 22:30 – 23:00 arası yatağına geçer, mışıl mışıl uyur.
“Sorun Sende Değil, Bende”

sorun_sende_dgil_bende.gif

18 – 27 yaş aralığında 1 milyar 214 bin 672 bayan arasında yapılan araştırmada henüz bu sözü duymayana rastlanmamıştır. Bilim adamları sözün ilk Hz. Adem tarafından Hz. Havva’ya söylenmiş olabileceğini altını çizerek vurguluyorlar, bu nedenle biz altını çizmeye gerek duymadık!

Geri