Duygusallı kişisel sayfa

Konu sahibi son olarak 3932 gün önce görüldü
tmm bu nasıl?
7mBbbv.jpg

ayy cok etkilendim yea xdxd
tam benim tipimsin :utanangadin:

ayy cok etkilendim yea xdxd
tam benim tipimsin :utanangadin:

yıllardır xd diye gülen insan gördüm, yalnız bir kadına bu kadar yakıştığını görmemiştim. keşke yıllarca göreceğim xd diye gülen tek insan siz olsanız. ehehe

az kaldı kızı tavlıyorum beyler. xd

yıllardır xd diye gülen insan gördüm, yalnız bir kadına bu kadar yakıştığını görmemiştim. keşke yıllarca göreceğim xd diye gülen tek insan siz olsanız. ehehe

az kaldı kızı tavlıyorum beyler. xd

benimle küçük gelin izler misin xdxd
cok eylencelisin ama ehehe diye gulme itici oluyor .s.s

Şimdi tırmık senin için Yaptıgım Tüm Güzel eleştirileri alıyorum. Belliki Ban yemişlerden Birisin. Ve Banlananların Hiçbirinden de Haz Etmiyordum:D eger onlardan Biriyse Tamamen Kendimden Özür Diliyorum:zuha: Fakat Yinede Oggy İle diyalogunuza Gülmemek Elde Değil. Umarım Gerçeksindir ::D:D

Şimdi tırmık senin için Yaptıgım Tüm Güzel eleştirileri alıyorum. Belliki Ban yemişlerden Birisin. Ve Banlananların Hiçbirinden de Haz Etmiyordum:D eger onlardan Biriyse Tamamen Kendimden Özür Diliyorum:zuha: Fakat Yinede Oggy İle diyalogunuza Gülmemek Elde Değil. Umarım Gerçeksindir ::D:D

Gerçek hayatım gerçek.
Samimiyetine inandığım çok nadide güzel bir insan.
Kendisi Oggy'nin nişanlısı :d

Tanidik biri geldi galiba, her ne kadar taniyamasamda :p

Gerçek hayatım gerçek.
Samimiyetine inandığım çok nadide güzel bir insan.
Kendisi Oggy'nin nişanlısı :d

şöyle bişey bile var, oggy ve ben neden olmayalim?

Çin’in Xiamen Şehri’nde dünyaya gelen yavru, görenleri şaşırtıyor. Zebra bir anne ile eşek bir babadan dünyaya gelen yavruya ‘‘zebşek’’ deniliyor

Çin’in Xiamen Şehri’nde dünyaya gelen yavru, görenleri şaşırtıyor. Zebra bir anne ile eşek bir babadan dünyaya gelen yavruya ‘‘zebşek’’ deniliyor

Oggy ve sen çok yakışırsınız bak çok yakışıklıdır kendisi seni de çok sevdi :d

fotodaki sen misin çok tatlı çıkmışsın cnm.

Sana bi sürü patik ördüm.
Ceyizimi taze dürdüm
Beyaz esyam pek yok ama
Vücuduma hacı yağı sürdüm

Geri