Duygusal

• Kullanıcı Azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3309 gün önce görüldü
Düğünde çocuk çok iyi halay çekmiş kız çok etkilenmiş üstüne sim sepmişki çocuğun dikatini çeksin çocuk demiş ne kadar güzel simli bi kız..(M.A.)

Sevgililer ayrılmışkız yolda gidiyormuş demiş daha yeter ben zaten canımdan bıkmışım arabanın önüne atlamış çocuk kurtarmış bi daha sevgili olmuşlar sonsuzca ayrılmamışlar..(M.A)

11022790_1058953684119983_1220696623_n.jpg

Çocuğun teki askere giderken sevgilisyle vedalaşmış. Askere gitmiş- gelmiş ve tekrar kavuşmuşlar.

Otobüste yabancı müzik dinledim dayanamadım ağzımla dj hareketi yaptım ıffı ıffı herkes bana baktı galiba anladılarki ben dj bi kişiyim..

Düğünde bi mucize olmuş havadan melek inmiş çocukla kıza demiş sizin saf aşkınız bu dünyaya yakışmıyor onları diğer dünyaya götürmüş(Yani ölmüşler)

YoLda kankamı gördüm.
Naber kanka dedim ?
İyi dedi.
O'nu gördünmü kanka dedim ?
Evet dedi.
......NasıLmış dedim ?
İyi iyi dedi.
ELinde bir davetiye gördüm. kimin dedim ?
O'nun dedi.
GözLerim doLdu kimLe dedim ?
' AFFET KANKA BENİMLE ' dedi..... :(

+ Aşkım Hangi Şarkıcıyı Dinliyorsun ?

- EMİNEM

+ Efendim Aşkım ?

- Görüldü 17:52

+ Aşkım Noldu ???

- Facebook Kullanıcısı

Bir gün kız gelmiş demiş Jess seni sevmiyorum. Jess arkasını dönmüş duvara kafasını vurmuş.
kafası yarılmış.
kız yerde kan görmüş hemen jesse ye sarılmış. Onu çok öpmüşş.
Jess galiba öpücükten ölmüş.

Kız PaRSayı çok sevmiş, parsa sevmemiş.
önce kız ölmüş, sonra parsa demişki
Heyhaaaaat
gitmiş beyaz gelinlik almış kızın mezarına örtmüş. Kız üşümemiş.

Üşenmedim tek tek okudum vay anasını sayın seyirciler :)

Azra konu o kadar duygusal ki okuyup kahkaha attım. şsmshsksn :D Anlamaya çalıştım da bu ne şimdi :d

Kızı yılan ısırmış çocuk hemen zehiri emmiş ama yanlışlıkla yutmuş yüzünden dolayı çocuk ölmüş kız demiş Allah'ım ne cesur bi erkekti..

Geri