Duygusal şarkı çalınca gelen ağlama hissi

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
Bu duygusal şarkıları ilk kim yaydı?

Şarkı dediğin şevk ve eğlence vermeli.

Bizi bitirdiniz.

Ortada hiçbir sebep yokken alakasız senaryolar kurarak o şarkılarda aglamadiniz mi hiç... En sevdiğim şeylerden biridir oysa.

Ortada hiçbir sebep yokken alakasız senaryolar kurarak o şarkılarda aglamadiniz mi hiç... En sevdiğim şeylerden biridir oysa.
En son lisede ağlamıştım hatta sana da anlatmıştım galiba. Lise birinci sınıfta, erkek arkadaşımı başka bir kızla kantinde hamburger yerken görüp sonrasında da Guns N' Roses - Don't Cry şarkısını ezberleyip ağlamıştım ve bu bir erkek için son ağlamam olabilir.:)

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
En son lisede ağlamıştım hatta sana da anlatmıştım galiba. Lise birinci sınıfta, erkek arkadaşımı başka bir kızla kantinde hamburger yerken görüp sonrasında da Guns N' Roses - Don't Cry şarkısını ezberleyip ağlamıştım ve bu bir erkek için son ağlamam olabilir.:)
Ehe hatırlıyorum böyle bir anıyı, kiz kardeşim de senin gibi, o kadar benzetiyorum ki karakterinizi, burç etkisi dedikleri bu olsa gerek. Geçen günlerde erkekler hakkında konuşuyorduk, söyledikleri gurur duymama neden olmuştu ehehe

dinlerken hüngür hüngür ağlarim hatta geçer odama kokulu kirlentlerime başımı gömer hem sarkilari dinler hem de hayaller kurar dovune dovune aglarim

kimimiz şu sahnelerde hüzünlendi kimimiz ağladı.

Mastor online olmuş bu ii bişey Sjsjs

Evet.
Mutluyum öyle sana ne be.s

Evet bazı şarkılar ve müziği insana bir şeyler hatırlatır. Yani notaların seslerin karamsarlığı sanırım herkesin en derinlere gömdüğü şeyleri hatirlatabilir. Örneğin "uaral" dinlemiş bir gençlik var ise forum da beni anlayacaklardır.
Mesela @Aze

Her insana göre değişiyor sanırım bu özellikle postrock gruplar depresiflik taşır mesela bunlara bir örnek olarak;

Kimisi bir film müziğini izlerken alttan çalan fon müziğine takılı kalabilir. Ya da izlediği bir dizi de, yahut anime de bile olabilir.
Mesela bir animede neden gözlerin dolsun olm manyakmisin diye bilir insanlar. Ancak animenin konusu öyle derindir ki müziği bile 2 kelime ile insana işler ve bir şeyler de hep hatırlarsın.
Mesela "angel beats" isimli animenin ost (orjinal sound track'i) gibi..
Videonun basinda saskin gozler ile bakan bir cocuk var mesela.
Evlerine iki hirsiz giriyor ve bunlar iki kardes. Hirsizlardan bir tanesi kardesini rehin alarak evde ki tum parayi getirmesini soyluyor cocuk caresizce parayi aramak icin ordan oraya kostururken sonunda buldugu degersiz bir seyi getiriyor fakat oda annesinden hatira ufak bir degersiz yuzuk. Tabi kardesini ve onu olduruyor adamlar.. Yuzugude alip gidiyorlar sonra.
Anime 11 farkli insanin dramini, nasil oldugunu ve yasamlarinda yarim kaldiklari seyler esnasinda ölmelerini ve toplandiklaro (araf) tarzi yerde olduklerini bilmeden neler oldugunu anlamaya calistiklarini anlatiyor.
Unjust life (haksiz yasam) eh bu muzigi duyunca 24 bolumluk animede ki tum karamsarlik ve sahneler zihne hucum edince olan gozlere oluyor

Muzik bazen ruhun gidasi olmaktan cikabiliyor maalesef. Sanirim aciyi aciyla yenmeye calismak gibi bir sey oluyor. Tabi herkes ayni seyler de aglamayabilir ya da huzunlenmeyebilir.
Kimisi yildiz tilbe dinleyip aglayip huzunlenebilir kimisi burhan çaçan kimisi sting den shape of my heart dinlerken

• Kalp Gözler
Bana da balkondan atlama hissi gelio aynı şey değil bence ...

isyerinde ki radyoda duydugum an icimden "Allahtan maskem var ve agizimin kenarlarinin titredigini gormuyorlar" diyorum. eee bazi sarkilar, melodiler kalbe, ruha, gonule dokunur

• Beğen
Sövdü raporluyorum süresiz ban yesin Yarma

Geri