DUYGU DAMLACIKLARI(m)

Konu sahibi son olarak 5173 gün önce görüldü
Sen benim OLduğun gün , Kalbime zincirlemiştim seni. Gitmen imkansızdı.Şimdi cansız bir Şekilde yatıyorsun yüreğimde... Varken biLe yokmuş Gibi davranıyorsun... Bu beni daha çok acıtıyordu...KurtuLmak için çaba göstermiyorsn. Öylece sessiz ve sakin bir şekilde yatıyorsun ama beni istemiyorsun... Gitmek özgür Olmak istiyorsun....Yüreğimde zincirlere Dolanmış bir şekilde kalakalmışsın ve ne yapacağını bile biLmiyorsun....

Tekrar beni sevmen için ikna etmeye çalışıyorum ama bir kere vazgeçmişsin ya benden , dönüşü yok artık. Seni Sevdiğimi anlatmaya çalıştıkça batıyorum sanırım..(GüneŞ)

Şöyle demiş zatın biri;
Biz yabancıyken sevdik birbirimizi.
Can olmuşken, ayrıyız.!

Lâ Edrî

Düşen her yağmur damlası seni hatırlatıyor bana....

Hani ben o milyonlarcalarından biri olurdum, her yeğmur yağışında düşerdim ya yüzüne, tenine..Seni ben gibi bilirdim o zaman,'biz' olurduk..Seni o denli hissederdim hani, ben gibi..Süzülürdüm yüzünden yok olur giderdim ama, düşen her damla bendim senin için..

Bizimdi yağmur, sonbahar..Aşkımızın her deminde sönmezdi güzelliği, muhteşemliği ama yağmur özeldi bizim için..Seni bana, beni sana hatırlatırdı, 'biz' olduğumuzu söylerdi hep.Aşkımızın dili olurdu hani..

Şimdi yine yağmur yağıyor sevgilim..Senden uzakta seni, kokunu, benliğini getiriyor bana.Sen varsın yine de hepsinde, sensin o biliyorum..Olmasanda yanımda şimdi, sensiz izlesemde yağmuru, o damlaların düşüşünü, buram buram senin kokun gizli orda, aşkımızın sesi var damlalarda..Bana seni verdi onlar; özlemini, sıcaklığını...

Bak arttı iyice..Demekki sende hissediyorsun beni orda, duyuyorsun sesimi, özlemimi..Yine birbirimizi düşünüyoruz aynı anda..Ah bitanem nasıl da anlamış yağmur bizi; seni daha çok yaşayabileyim diye, varlığını daha çok hissedeyim diye, bizim için düşüyor akın akın..Buram buram toprak kokusunda, milyonlarca damlada sen..ve 'biz' oluverdik yine..

Daha fazla bekletme sevgilim beni, aşkımızı..Yağmurlarda bulmayım seni..Bilirsin her zaman bizden yana olmayacaklar..Çık gel bitanem, aşkımız yağmurlarda kalmasın..

Seni yağmurlarda değil, yanıbaşımda, hep benimle bileyim..
Hep yanımda ol ki sevdamız öksüz kalmasın...(GüneŞ)

Toparlan gidiyoruz !
Ya da toparlandım gidelim !
αRαŦ ´ ta kalakalmak yakışmadı bize;
Bir adım atalım hadi
“Чâr” deyip susalım;
“Чâr”dandır deyip razı olalım..(GüneŞ )

"Sen hiç sana dokundun mu?"
Ilık bir bahar rüzgarında savruldun mu sen?
Her nefeste içine hapsettin mi hiç...
Yalnızken bile duydun mu aynı kokuyu, sarsıldın mı aniden… GüneŞ

Korkma!
Susuşum, yüreğimi dolduran öfkeden değil Kinsiz bir kızgınlık sadece göğsümde sıkışan...
Kurudu dudaklarım..
Sana cümleler dolusu taşmaktan Dilim çok sus’suz…
Biraz sükût…
Ey sevgilisizliğim!
Düşürme kendini gözlerimin ferinden
Konuşma!
En iyisi sende sus…
Helallik bir direncin düşme telaşına...
Müsterih ol!
Mahşere kalmış bir alacağım(n) yok...
Giden razı… Kalan Allah’a emanet......

images
SAYfAmIz hAyIrLI OLsUn .......

Geri