duydunuz mu ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Saçma sapan ne duyarsam sizinle paylaşıcam işte )

Elon musk in 14 çocuğu varmış farklı ilişkilerden

Milliyeti Amerikalı Kanadalı Güney Afrikalı

Evlilik(ler) Justine Musk ( e. 2000; b. 2008) Talulah Riley ( e. 2010; b. 2012) ( e. 2013; b. 2016)

Akraba(lar) Kimbal Musk (erkek kardeş) Tosca Musk (kız kardeş) Lyndon Rive (erkek kuzen)

Çocuk(lar) 14

vikipedi

Çocuklarından birisi de trans hatta bir ara babasını reddetmişti onun soyismini istemiyorum bir bağımız yok falan demişti

• Alkış
Tepkiler: ne
Forumici tercihim olurdu ,s

• Üzgün
Mona Lisa aslında cıbıldak poz vermiş. Ama Da Vinci onu giyinik resmetmiş.

Sorarlarsa benden duymadınız.

• Kahkaha
Ahhh benim konum olmaliymis gereksiz ne kadar bilgi var bende.

Basliyorum; avukat Feyza Altun Sey demisti ; Dilan Polat ile beni bir daha bir arada gorurseniz yuzume tukurun..... veee polis bir araya getirdi uyusturucu operasyonunda .....buyuk konusmamak lazimmis....

Enes Batur YouTube kanalını tamamen kapatmış

Iki gun sonra tum ayilar kış uykusuna yatiyormuş .....
Haberiniz olsun kızlarrr...

Çocuklar zekasini yüzde doksan anneden alıyormuş

bişeyden haberim yok
benimle dedikodu yapılmaz ya

• Wow
Mevlana gay diyorlar o dönem bazı şairlerde de varmış böyle durumlar. Şemsi Tebrizi ile aşk yaşamış deniliyor ne kadar doğrudur bilemem tabii

• Korkunç
Bir kaç ünlü siyasetçiler için de gay diyorlar, ne kadar doğru ve bunlar kim bilemiyorum skdjfkjjk.

• Korkunç
Noodleden kurt çıkıyormuş :emoji_person_with_pouting_face:

Bunları bir araştırayım dedim ne iğrençlermiş kısaca anlatayım. Şimdi bu Şemsi üç yıl kadar Mevlana'nın yanında kalıyor o dönemlerde insanlar bu olayı konusuyorlarmis bazı yerlerde iddiaya göre Mevlana'nın ailesi Şemsi gönderiyor başka yere ve Mevlana çok üzülmüş geri getirmişler neyse sonra Mevlana'nın evinde evlatlık kizi varmış ismi Kimya Hatun onunla evlendiriyor Şemsi. Amaaa Mevlana'nın küçük oğlu da aslında gizliden bu kıza aşıkmış sonra işte oğlu bunların karşısında olanların tarafına geçiyor. Bunun karısı bir gün sinirlenip gitmiş. Bir gün bu Mevlana semsinin yanına çadıra girmiş orada Kimya Hatun ile bu Şemsi samimi samimi takiliyorlarmis çıkmış sonra geri gelmiş çadıra Kimya nerede diye sormuş ve bu Şemsi de demiş ki

“Yüce Tanrı beni o kadar sever ki istediğim şekilde yanıma gelir, şu anda da Kimya şeklinde geldi” demiş ve bazı insanlar bunlara Allah dostu diyor bir süre bu olaya şaşıracağım gibi

• Korkunç
Keşke bilmeseydim diyor insan bazen

Bunları bir araştırayım dedim ne iğrençlermiş kısaca anlatayım. Şimdi bu Şemsi üç yıl kadar Mevlana'nın yanında kalıyor o dönemlerde insanlar bu olayı konusuyorlarmis bazı yerlerde iddiaya göre Mevlana'nın ailesi Şemsi gönderiyor başka yere ve Mevlana çok üzülmüş geri getirmişler neyse sonra Mevlana'nın evinde evlatlık kizi varmış ismi Kimya Hatun onunla evlendiriyor Şemsi. Amaaa Mevlana'nın küçük oğlu da aslında gizliden bu kıza aşıkmış sonra işte oğlu bunların karşısında olanların tarafına geçiyor. Bunun karısı bir gün sinirlenip gitmiş. Bir gün bu Mevlana semsinin yanına çadıra girmiş orada Kimya Hatun ile bu Şemsi samimi samimi takiliyorlarmis çıkmış sonra geri gelmiş çadıra Kimya nerede diye sormuş ve bu Şemsi de demiş ki

“Yüce Tanrı beni o kadar sever ki istediğim şekilde yanıma gelir, şu anda da Kimya şeklinde geldi” demiş ve bazı insanlar bunlara Allah dostu diyor bir süre bu olaya şaşıracağım gibi

Nereden arastirdiniz

Geri