Duyduğunuzda sinirden tansiyonu düşürten hitap şekilleri?

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
İsim harici hitap şekilleri ile aram hiç yoktur zaten ve hemen hemen hepsi diyebilirim.

''hatun'' :/ iğrenç bence... sevdiğim beyefendiye duyurumdur sakın deme bana bunu.

hatun yazmaya gelmiştim bilin bakalım kim yazmış aynısını.:D
hatun nedir ya? nesin sen diriliş ertuğrul musun? otağına çağır beni padişahım.

aa ben hatun severim kdkd ben de gülüm filan sefmiyom ya :d ama sevdiceğimiz gülüm dese onu da sevecektik nabalım... manita sevmem ben de... ne sevcem

MİNNOŞ..

bana bi kere demişlerdi tansiyonum düştü.. şaka şaka minnoşu çok severim.. HACI dediklerinde sevmiyorum.

Hatta bi kere bana, hele hele minnoş minnoş minnoş hele minnoş minnoş minnoş dediler...

ARKADAŞLAR BEN ZERHOŞ OLDUM.

Bİ İNSANA HAYVAN DENMESİNE DE KIZABİLİRİM... KASTEDİLEN ŞEY SAÇMA SAPAN ÇÜNKÜ...

hemcinslerimin kadınlara " güzellik " ve " hatun" demesi...
diline gemici düğümü mü attılar BiLadEr ? :D

Arnavutluk'ta rrushi derler.. üzüm demek rrushi ama bence muazzam bir hitap şekli.. RRUSHI..

İleride evlenir ya da kadınlara güvenecek olursam hayatıma giren kadına rrushi diyeceğim..

Ben hatun derim bu arada.. beğenmeyen yallah arabistana.... Dolu dolu ne güzel mis gibi HATUN....

sevgilim'i tercih ediyorum, pek nadir hatun derim ama birilerine bahsederken "benim hatun" diyerek lafa girerim. ilişkimi sahiplenir ve bunu hissettiririm! meriçler anlamaz.

Geri