Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen bunu yazınca aklıma geldi paylaşacağım ..gecen kavga ettim 10 kisiye daldim /p
ucuz yirtmissin birader:s:Sen bunu yazınca aklıma geldi paylaşacağım ..
Seneler önce benden beş altı yaş küçük bir delikanlıyla teke tek basket maçı yaparken ( bu arada ciddi iyi oynarım basketi ) maç yaptığımız alana bir serseri girip arkadaşıma saldırmıştı .. Bende doğal olarak araya girip kavgayı ayırmaya çalışmıştım .. Fakat onları ayırırken serseri hem bana küfredip hemde bıçak çekmeye kalkışınca sağlam bir tokatla çocuğu saha tellerine yapıştırmıştım .. Neyse bu serseri tokadın da şokuyla yarı ağlamaklı söylene söylene olay mahallinden uzaklaşmıştı ..
Serseri gittikten sonra arkadaşım bana da orada kalmamamı hemen gitmemi tavsiye etmişti ama dinlememiştim .. ULAN NEDEN DİNLEMEDİM KİHayatımın en kötü kararlarından biriydi ..
Çok değil on dakika geçmeden o tokatladığım çocuk yanında belki yirmi belki otuz kişiyle geldi .. Hemen hemen hepsinin elinde kelebekler,sopalar,sustalılar filan ..
Başlarında da " arap " dedikleri bir liderleri var .. O arap denileni bana doğru yaklaşarak " sen mi vurdun kardeşime " diye sorunca " küfretti vurdum ne olacak " demiştim ..
Ne olacağı belliydi aslında .. Ben perte çıkacaktım ..
Hiç unutmam o saniyelerde o an için tek düşündüğüm ; " Ben bugün öleceğim orası kesin ama ölmeden acaba kaçını yanımda götürebilirim " olmuştu ..
Sonra hayatımda duyduğum en güzel cümle kuruluşlarından birini duydum .. Çetenin içinde ki bir çocuk meğer bizim mahallenin çocuğuymuş ve beni tanımış " Arap dur ya bu İbrahim abi tanıyorum ben onu " deyince hayatım da kurtulmuş oldu böylece ..