Duy Beni Dizisindeki Olay Sahneler Sonrası İlk Yorum!

Konu sahibi son olarak 1286 gün önce görüldü
duy-beni-dizisindeki-olay-sahneler-sonrasi-ilk-yorum_e7d14.jpg

'Duy Beni' dizisinin Süleyman Gerçek'i Alper Atak, önceki gün City's Nişantaşı'nda görüntülendi. Atak, dizisinde lise öğrencilerinin öpüşme, zorbalık ve entrika dolu sahnelerinden dolayı sosyal medyadan gelen tepkilere cevap verdi.​

Gazetecilerle konuşan Alper Atak "Hayatın içerisinde zorbalığın olmadığı hiçbir yer yok. Biz de hayatın içerisinde olmayan hiçbir konuyu işlemiyoruz.

Hayatın içinde olan konuları işliyoruz. Kötü örnek olacağımızı düşünmüyorum"
diyerek eleştirilere cevap verdi.

"ARA ARA TATLI TEPKİLER OLUYOR"

Dizide kötü karakteri canlandıran Atak, rolüne gelen tepkilere ise "Benimki de Erol Taş gerçeği. Ara ara tatlı tepkiler oluyor. Normal karşılıyoruz artık. İzleyici karakterle bağ kuruyor. Seviyor veya sevmiyor. Aslında o karakterin ne kadar iyi olmadığını gösteriyor." dedi.
alper-atak-10.jpg

Dizi ya da filmlerin, gerçekçi sahnelerle daha fazla reyting aldığı ayrıca izleyicinin de yine daha çok ilgi gösterdiği bilinen bir gerçek ancak gençlerin son dönem birbirine uyguladığı ve sürekli haberlerde yer alan şiddet olayları dikkate alınırsa mesajı çok doğru vermek gerekiyor.

Diziyi izlemedim ancak eleştirilerde 'tacize teşvik' gibi yorumlar okudum, dilerim yanlış bir mesaja sebebiyet vermemişlerdir.

Geri