duvar yumruklamak

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
medeni bir hareket bir canlıyı yumruklayacak değiliz ya duvarı yumrukla aynen böyle :kiki:

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Anlam veremediğim fiziksel bir gösteridir.

Bazen düşünüyorum da acaba sinirlenmek acı çekmekten daha mı kötü. Malum parmağın kırıldığında yarım iş yaparsın.

çok sınırlı anımızda etrafımızdakılere zarar vermemek ıcın veyahut telefonda konusurken karsımızdakı ınsana kotu soz soylemek ıcın yapılan bır eylem.

ani refleks sonuç büyük ihtimal hastane parmak kırıkları(şeytankulağınakursun)

insanın kontrolünü kaybetmesi durumunda bilinçsizce yapılan bir hareket olduğunu düşünüyorum. Genelde birilerine el kaldıramayan insanlar yapıyor . "Küçükken" birilerine gücüm yetmediğimde ve el kaldırmak istemediğimde yaptığım bişeydi :dusun: Büyüdüğümde ise monitöre kafa atmakla bir gibi geliyor ;d

Bir kere yapmıştım ı ıh bir daha yapmam :kiki: Olan elime oldu yahu..

Erkeklere has bir durum hemen hemen hepsi yapıyor,kendi kontrolünü kaybetmesidir o anki öfkeyi zavallı duvardan alır ne suçu varsa:p
Sonuç: el burkması morluk ezik kanama çatlak kırık ...ee nediyek geçmiş ola ohhh olsun:d

Canım tatlı olduğundan hiç denemediğim, deneyenler için de acaba çok acıdı mı diye düşünmeden geçemediğim fiziksel aktivite.

Ne gerek var ya.. kafayı mı yediniz.. vurmam tabii ki..

Narin ellerimi duvarla mahfedemem o vursun ben neden vuruyorum Sjjssjj

Ben o sinirle duvar vurmaya kalkayım anomm canım elim diye sarılırım vurmam, ama tekmelerim

Acısı sonradan çıkıyor
ama kapı yumruklamak daha güzel

Salak salak hareketler yapmayın ya... bu hareket genelde erkeklerden çıkıyor salaklar çünkü.... mal kolaysa telefonu fırlat... bir de tribe giriyorlar, 'beni o kadar sinirlendirdin ki duvari yumrukladim elim kanıyor şu an mutlu musun rahatladın mi'
evet cevabını verdiğinizdeki sessizlik....

Benim bununla alakali bir anim var.
Hazir olunca anlatacagim insallah masallah.

Geri