Düşünelim ki kadınlar veya erkekler yok?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Düşünün kadınsınız erkekler yok veya erkeksiniz kadınlar yok. Hayat böyle daha mı güzel olur ya da bu iki canlı gece ve gündüz kadar ilişkili midir bbirbiriyle?

Dusunmek bile istemiyorum.
Tabiatin yaratilisin bir gayesi bu , olmazsa olmaz
Insan ozel mahrem bir sevgiye muhtac bir varliktir erkek olsun kadin olsun her ikisi icinde gecerlidir bu. Ne kadar aci versede her iki cins birbirine insan sevgi veya karsindakinin ona yasattiklarini ne pahasina olursa olsun yasamak hissetmek ister.
Uzun lafin ozu : gece gunduz gibidirler , biri digeri olmadan olmaz , olursada iste ben o bu su gibi oylesine monotonlasmi bir hayatin tekerleyini yuvarlamak icin nefes alan birer varlikdan baska birsey olmayiz ...

Onların yerini alacak başka bişey olması lazım...:D:D

Kadınlar veya Erkekler olmasaydı ;bende olmazdım sende olmazdın..nasıl olcağını göremezdik yani doğaya haykırı bişey olurdu..ozaman adem ile havada olmazdı...:dusun:
Ama yinede kadın olmasaydı..
Dünya çok pis bir hal alırdı,renk tonları bukadar cıvıl cıvıl olmazdı,düzen olmazdı,dünya nüfüsunda patlama olmazdı..Erkek olmasaydı teknolojiden mahrum olurduk kanımca ve yaşam süremiz oldukca daha yüksek olurdu:D

Neyse Allah bizi birbirimiz için yaratmış birbirimiz için vazgeçilmez varlıklar olmuşuz bu evrende.... en güzeli keyfini çıkartıp huzurlu ve mutlu olmasada bazen yana yana yaşamanın çekilmez bi boyutuna taşımadan yaşamayı bilelim ..

Kadın yada erkek olmazsa dünyaya insanlar nasıl gelebilir ki bu dünyanın düzeni böyledir öyle bir şey olursa sen ben o biz siz onlar gibi kimse olamazdı zaten her şey bir düzen içerisinde iken kadın yada erkek olmayınca neler olur şöyle söylemek isterim doğum olmaz insanlığın nesli kesilir ve dünyada hiç insan olmazdı zaten. Durum böyle iken her insan bir süre yaşar ve kara haber yani ölüm gelir ondan sonra ne olur her yer bataklık gibi yaşanmaz bir hal alır o nedenle bence tartışmaya bile gerek yok kadın olmazsa olmaz erkek olmazsa yine olmaz saygılarımla efendim.

Düşündüm ki kadınlar veya erkekler yok.

Şimdi ben buraya neden çıktım? Niçin çıktım? Nasıl çıktım? Bunu izaha gerek yok. Gördünüz yürüdüm çıktım. Çıkmamış da olabilirim. Çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. Görünen köy uzakta değildir. Buraya çıktık da, sonradan çıkmadık mı dedik? Bunlar bir takım uydurma laflardır. :honk:

Repliği geldi aklıma :honk:

Hani erkeklerin olmadığı bir hayatı düşünüyorum da.
Kadınların olmadığı bir hayat düşünmesi bile ürkütücü korkutucu.
Vahim çok vahim sonunu da pek kestiremiyorum zaten.
İyi şeyler olmaz :D

Düsünemiyom yaa :hihi:

Düşündüm ki kadınlar veya erkekler yok.

Şimdi ben buraya neden çıktım? Niçin çıktım? Nasıl çıktım? Bunu izaha gerek yok. Gördünüz yürüdüm çıktım. Çıkmamış da olabilirim. Çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. Görünen köy uzakta değildir. Buraya çıktık da, sonradan çıkmadık mı dedik? Bunlar bir takım uydurma laflardır. :honk:

Repliği geldi aklıma :honk:

Bildiğin kahkaha attım :D
Ruhu şad olsun üstad'ın.

otobüsteki dayılar bizi fortlardı, iyi ki var kadınlar ...

tumblr_mxwu01sYB11snygfuo1_400.gif

Elde var olan iki olgu var.
Biri kadın, diğeri erkek.
Bu iki olgunun diyalektiği ile belli başlı yorumlarda ve çıkarsamalarda bulunabiliriz.
Bu iki olgunun varlığını değiştiremeyiz ve kökenini araştırabilirz.
Ama sorulan soru çok ters bir soru. Ters olması mantığın ters kurulmasından kaynaklanıyor.
Şöyleki, biz elimizdeki iki olgu ile bazı sonuçlara ulaşabiliyoruz ama soru bizden nedene göre sonuç değil, sonuca göre neden istiyor.
Böyle bir durumda ise kurulacak tüm varsayımlar komplo teorisinden öteye gidemez.

(Bkz: hermafrodit olurduk)

Üremenin ortadan kalkması gibi biyolojik olarak bir sıfırlanmadan bahsediliyorsa, yüz yıl içinde insan nesli tükenir. Üremenin olması fakat cinsiyetlerin ortadan kalkmasından bahsediliyorsa -ki Hacı 'nın dediği gibi hermafrodit bir insan nesli demektir bu- insan doğasının arzular ve içgüdüler üzerine kurulu yapısından dolayı parafili vakalarında epey artış olur.

Allamyareppim.
Kabus.

Üreme bölünerek olacak heralde.. Sevmediğin tipten bir sürü bir sürü...

Geri