düşündürücü

Konu sahibi son olarak 3970 gün önce görüldü
11062313_826281644135652_5489674824633351017_n.png

Sevgili Klark; biz de vatanımızda yaşayan, yiyip içip bir de yediği tasa sıçan teroristlere terk edin o halde diyoruz etmiyorlar. Aynı dertten muzdaribiz anlayacagin.

Acaba TT neden islamiyeti küçük düşürebilecek paylaşımlarda bulunuyor? bu daha da düşündürücü.

birsey sorucam.
Sen Islam ülkelerinde yasayan, Oralarda mal mülk Toprak edinen Hristiyan sayisini biliyormusun?
Peki onlarin ne isi var Islam ülkelerinde? Gitsin o özgür cagdas avrupalarinda yasasinlar madem.

Bir çok şeyi çok iyi biliyorum merak etme. Şu an çalıştığım şirket İstanbul başta olmak üzere bir çok şehirde hatırı sayılır şekilde mal varlığı edinmiş durumda. Bizim insanımız ülkemiz geri kaldığı için göç etti iş için ekmek için göç etti. Yoksa kimse onların gül yüzüne hasret kaldığından yurt dışına gitmedi.

Konuya da tepkilere de kahkaha attım :D

Mal mülk edinip kazanç sağlamak ve devlete vergisini vermek başka (her türlü devletin ve kişinin işine yarar)

istediğin olanakları bir nebze de olsa sana sunan bir ülkede yaşamak başka. (Bu da senin yararinadir)

Ayrıca islamiyeti yasayanlar sadece Türkiye den ibaret değil :p

Bknz: İran da ki kadınların zorunlu başörtüsü takmasi.
Bknz: Suudi Arabistan da ki kadınların araba bile kullanmasinin yasak olmasi.

Şimdi bi de burdan bakın.

CIGjVInVEAAEaYb.png

Evet hiçbir zaman biz olamayacaksınız.

Ve birde kişi nerede daha rahat ve refah içindeyse orada yaşaması daha mantıklı

[T.T];2563356' Alıntı:
sen hıc konusma laik atatürk düşmanı seni.

Laik atatürk düsmani nasil olunuyo la :haha:
Olum senin sonun harbi timarhane söyliim :D
Tikilikten, kavramlari, muhabbeti, yolu, yordami, takip edemez olmussun.
Ye ic yat olm sen, baska bi ise yarama, zarar verirsin Millete .sss

Avrupalıların kültürüne saygı duyuyorum ..

Peki. Bİrde ben sorayım...
Siz batılı teröristlerin ortadoğuda ne işiniz var?
Sözde Adalet ve insanhakları için 2 yüz yıla yakındır yaptığınız katliamlar, sömürdüğünüz mazlumlar, birbirinize düşürdüğünüz halklar... Yetmedimi ey sözde adil ve özgürlükçü batı...

Sadece Kendi vatandaşına insan olan ve kendi vatandaşlarının rahat ve huzuru için Dünyanın en ücra verimli topraklarını sömüren batı... Kime neyi anlatıyorsunuz...

Ve Neden Mursi için meydanlara iniyorsunuz diye soranlara...

Zulum kimden, nerede ve nasıl gelirse gelsin buna baş kaldırmama, buna seyirci kalmak kişiyi bu zulmü yapanla aynı kefeye koyar... Zalime ve zulmüne sessiz kalıp, zalim.olmaktansa, Zulme baş kaldır mazlumun safında yer alırız...

Safımızı belli ederiz...
Zalimin safında olmaktansa mazlumlarla ölmeyi yeğleriz...

Tevhid - Adalet - Özgürlük

Konuyu açan arkadaş hatırlıyorum 'İstanbul'un fethiyle bile alay edebilen bir yapıda' belliki yaşadığı topraklardan muzdarip ve rahatsız..
Acaba neden hala burada ?

valag dogruları yazıyorum sen gocunduysan bılemem.:)

Geri