Düşüncesini Hakaret Etmeden Savunamayan İnsan

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4723 gün önce görüldü
Seviyeli bir tartışmaya giremeyecek kadar donanımsız biridir ve açığını hakaretler ile kapatmaya çalışıyordur.

Haklı iken haksız duruma düşen insandır.. Tartışmaya girmemek en iyisi..

Hakaret ile eleştiri arasındaki farkı idrak edemeyendir.

Ağzı çalışıp kafası basmayan tip.

Bu insanların ortak noktası "ulan, yhaa, hain, onursuz, aptal ve karaktersiz" gibi kelimeleri çok sık kullanmasıdır. Bilgisi olmadığını bildiğinden karşısında ki kişi ile dalga geçtiğini düşünen aslında acınacak durumda olan insanlardır

Süslü cümlelerle savunulamayan görüşlere de şahit olduk.

Bir kaç sevmediğim insan tipi.

Lafın altında kalmamak için espriye vuran ama espiri yapamayan. Sıkışında hakaret etmeye kalkıp karşısındaki insanı susturduğunu düşünen. Seviyesini yerlere indiren ve aynı seviyesizlikte olmanı bekleyen..

İşte bunların hepsini toplasan asıl nedeni; kıskançlık, kompleks, cahillik ve eziklikten dolayı yapılan savunma mekanizmalarıdır. O kendisini o şekil koruyor başka bildiği yol yok çünkü.

Düşüncesini demişsiniz ama düşünebiliyor olduğundan ben şüphe duyuyorum zira düşünebilseydi hakaret etmeden uzlaşabileceğinin bilincinde olurdu.

Mümkünse bir paragrafa bir tanecik de olsa nokta veya virgül eklesin.:))
İlk cümle nerde bitiyor,ondan sonrası nerde başlıyor daha kolay ayırdedilir.
Kesinlikle daha az konuşup daha çok düşünmeli ya da kitap ile dost olmalı:))

-Ciddi'ye alinmaz.
-Soyledigi sozler, dusuncesi guzel veya hakli olsa bile, DINLENMEZ insanlar tarafindan.
-Herkes deli der, gecer ve bu cok kotu bir duygu.

22 gündür takılıyorum buralara şimdiden en az 5 adet üye sayabilirim ;)

merak ettiğim ihtiyaçlarını gideremedikleri için mi böyleler yoksa alım güçleri yüksek mi ??? (kaptan az bir çorba daha çek!!!)

Hayatları bir hayli zor olmalı. Bu yüzden hakaret etmek onlar için alışkanlık haline gelmiştir.
Çocukluklarına inmekte fayda vardır.

az önce bir konuda rastladım mesela. komünizm düşünce sistemini pkk'nin yarattığını iddia eden, hizbullah paylaşımlarıyla forumda nam salmış üyenin teki, "kokuşmuşlar" , "suni teneffüsle yaşayan solçuklar" vs. saçma sapan ifadeler kullanarak itibarsızlaştırmaya çalışmakta. aynı üyeye herhangi en ufak eleştiride (hakarete bile varmaya gerek yok) diyeceği laf yetişin dinle dalga geçiyorlar, hakaret ediyorlar olacaktır. :d

Geri