Düşüncelerinizi Bakışlarınızla Anlatabilir Misiniz Arkadaşlar ?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Düşüncelerinizi bakışlarınızla anlatabilir misiniz arkadaşlar ?

Bazen bakışlarımla küfür bile ederim.

Hayır direkt gülüyorum.

images

Evet :D

Anında mükemmel bir türkçeyle konuşmuşum gibi anlarlar.

Bu ileride zengin olamayacağın anlamına gelebilir.
Ali Ağaoğlu'nu şaşı bakarken gçrdün mü? Göremezsin çünkü o şaşı bakamaz, zengin. Bence çok mantıklı konuştum.

Bu ileride zengin olamayacağın anlamına gelebilir.
Ali Ağaoğlu'nu şaşı bakarken gçrdün mü? Göremezsin çünkü o şaşı bakamaz, zengin. Bence çok mantıklı konuştum.

Peki ağaoğlunu hiç kendi izin vermediği takdirde görebilen olmuşmudur?göremezsin!çünkü o bir zengin.şimdi hangisi daha mantıklı geldi?

Peki ağaoğlunu hiç kendi izin vermediği takdirde görebilen olmuşmudur?göremezsin!çünkü o bir zengin.şimdi hangisi daha mantıklı geldi?
Uu çok mantıklı bir önerme.
:D düşünüyorum. Seninki bir tık daha mantıklı. Yine de benim de hakkımı yememek lazım.

Uu çok mantıklı bir önerme.
:D düşünüyorum. Seninki bir tık daha mantıklı. Yine de benim de hakkımı yememek lazım.

Şimdi dışardan okuyan birisi gözüyle baktım benim önermem baya bi kaç tık önde Asdef hakkını yememek adına hakkını bana teslim edip bayramda topladığın hasılatı paylaşabiliriz

Bazen de da bağlacını ayıramıyorum. Onun üzerinde çalışıyorum onu halledersem İstanbul Türkçesi ile bakabileceğim

Ben bunu birkaç kişiye yapabiliyorum. Diğerleri anlamıyor. .d Anlamasınlar da zatenn

Tabi ki bazen sinsi bir gülüş cok sey anlatir

benimkiyle bakışarak anlaşırız ya
neden anlaşmayalım

Geri