Düşüncelerimi ucunda ölüm olsa bile savundum.

Konu sahibi son olarak 3801 gün önce görüldü
insanlardan ümidi kestim
yaratıcıya hak verdim

Eski esriyilda boyleydi iste.
Öldürdünüz............

Senin bu etrafta gördüğün tüm maddeler ve renkler ve hissettiklerin... Algıladıklarının v.s. bunların hepsini senin beynin sana öyle gösterdiği ve aslında öyle şekillendirdiği ve öyle bildiği için sen bu şekilde biliyorsun. Aslında evrenin herhangi bir köşesinde her hangi bir varlık olabilirsin. Şuan baktığın ekran bile bir duvar olabilir. Bunları sana böyle gösteren beyindir. Fark ederse sınırsızı da kavrar. :T:

Vay canına. :D

Başlığı okuyunca bella çav bella çav bella çav çav çav çalmaya başladı zihnimde, entrylerini gördükten sonra sarı çiçekle çekirdek çitlemeye başladık

Simdilik o kadar radikal düsüncelerim olmadi.

Yeğenim cadılara inamıyor. Uzaylıların ama gerçekten var olduğunu bana söyledi. Videoda görmüş. Tabii bu düşüncesini bir tek benimle paylaştı. Başka kimseye güveni yok. Dayı olmak ne güzel bir şey.

Bir gün düşüncelerin için ölümle sınanırsan ve galip çıkarsan inanırım.
onun dısında söylediklerin farazi

"Dişlerimin arasında maydanoz olsa bile güldüm."

-Mastor

azıcık ucundan versen
diye bi şarkı vardı
gidin onu dinleyin

Aa hic ben degil. Hemen satarim. Kendi fikirlerim bile olsa.

V for Vendetta umuduyla girdiğim başlıkta Abdurrahman Dilipak ile karşılaşmak.

Tanrı var dediği için dayak yemiş. Kızıl denizi de yarabiliyor musun ?

Başlığa bakarsak ölmeden önce söylenen son sözler olabilir. Belki de öldü ama hala savunuyor. Olabilir.

Simdi o biraz da tanrisina bagli, dusuncelerini olumune savunanlarin ayni dusuncede olmayanlari oldurmesi tanridan daha gercek ve gozlenebilir.

Geri