Düşüncede hayatı formatlamak mümkün dür... Sizce????

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Ben zihin kontrolü üzerine çok meraklıyım insanlar zihnini başka insanları etkilemek için değil de kendi hattını düzene koymak için kullanmalılar

Yani ne bileyim düşünecek olursak hayatımızdaki Başımıza Gelen dedim birçoğunu kendimi seçiyoruz O halde neden iyi olanlarını seçip iyi şeyler yaşamıyoruz

Insanlar arasındaki iletişimde birçok sorunları yaşanıyor bence ilk önce birbirimize karşı yapıcı olmayı öğrenmemiz lazım

Eleştiri dozunda yapılırsa karşıdaki insana kendini toparlaması düzeltmesi için bir fırsattır ama eleştiri sadece kötülemek veya becerilerini körlemek amacıyla yapılırsa ne yapan kişiye ne de bu eleştiriye maruz kalan kişiye hiçbir etkisi faydası olmaz

Mesela ben bundan bir hafta önce bir eğitim ve kültür Vakfı'na gittim orada yapılan konuşmalarda bazı olmayacak sözleri işittim benim o anda yetkim olmasına rağmen biliyorum ki bu yetkiyi Ben şiddet uygulayarak kullanırsam bir faydası olmayacak Aksine ben olmadığım anlarda Olağan bir hal alacak o halde benim yapmam gerekiyordu rahatsız oldum kişiyi karşıma çağırdım boş bir odada ve konuştum neden bunları yapmaması gerektiğini anlattım bir çocuk bana odadan çıkarken çok sağ ol reis Allah senden razı olsun Bir daha bunu kesinlikle yapmam dedi Ona dedin ki bunu sadece seni yapman değil bunu yapanlara da sen de benim yaptığımı yap otur Anlat işte Bence olması gereken konu bu

Hayatımızı düşüncelerle form atlamaktan bahsettim ya arkasından buradaki birkaç muhabbete göz attım Şaşırdım doğrusu gerçekten insanlar sadece hani ben de boş değilim bilin Ha demek için yazmışlar bir sürü yazık

Tamam Kamil bey.
Zihnimi kontrol etmeyi basardiniz.s

Son düzenleme:
Geri