Düşünce özgürlüğünün sadece kendisin hakkı olduğunu sanan Azalar

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Başkana hırsız der, 15 Temmuza kontrollü darbe der, düşünce özgürlüğü olur.
Biz harekata destek vermeyenlere hain deriz, kıyameti koparırlar. Bu da bizim düşüncemiz fikrimiz var mı ötesi. Saygı duyarsan saygı görürsün vesselam.

Sen özgürsün de ben patlıcanmıyım annadınmı...

Bahsedilenlerin hiçbiri düşünce özgürlüğü değil; psikolojik şiddet yani bir nevi zorbalık.
Sosyopatların bir alt tabanını oluşturan bu kişiler,çoğu ruh ya da kişilik bozukluğuna sahip kişi gibi sorunu kendilerinde aramazlar.

Düsünebilirsin.
Düsüncelerini nasil dillendirecegin asil söz konusu olan.

Düşünce özgürlüğü her şeyden evvel had bilmezdir. Bilse özgürlük olmaz. Düşünce bile olamaz. Tekrar olur, tekrardaki sıkılganlık olur. Sıkılganlığın da patlamaları olur. Hem sonra bu patlama da had bilmez olur.

Başkana hırsız der, 15 Temmuza kontrollü darbe der, düşünce özgürlüğü olur.
Biz harekata destek vermeyenlere hain deriz, kıyameti koparırlar. Bu da bizim düşüncemiz fikrimiz var mı ötesi. Saygı duyarsan saygı görürsün vesselam.

Sen özgürsün de ben patlıcanmıyım annadınmı...

Öncelikle merhaba, Burda bu konuyu açmanın sebebini anlıyorum, Lakin konuyu açarak ortamı germekten başka bir işe yaramıyacağını da bilmelisin
Burda kimse kimsenin özgürlük hakkını veyahut özgürlük düşünmesini engeliyecek bir figur veyahut kısıtlama getirmemiştir, getirmezde
Konulara attığın postlar takip ediyorum, konuya bakma şeklin Benimle aynı görüşte olmayan benden değildir kafası var
Bir haraket oldu buna üzülüyoruz Türk milleti olarak elbette önceliğimiz vatanımız toprağımız, Burda bu topraklarda vatanı için canını hiçe sayacak ölüme gidecek bizden kat kat gönüllü insanlar var, Buda onların fikir paylaşımına sen vatan haini damgası vurmaya kalkarsan, saygısızlığın ve edepsizliğin en büyüğünü yapmış olursun.

Herkes kendi fikrinde hür özğür olduğu kadarda burda ki paylaşımlardada o kadar özgür ve hürdür.
Yaptığın yorumlarda insanları aşalamak veya hain olarak görmeni kesip ortamı gerecek yorumlardan kaçmanı tavsiye ediyorum.
burda kimse yunan torunu değil .

iyi forumlar.

Düşünce özgürlüğünü de siyasete bağladıysak.
Demir almanın vakti geldi bu limandan...

Yukarıdaki ornek verilen düşünceler düşünce değil düpedüz hakaret.
Böyle düşünüyorsanız düşünmeyin ya da böyle dile getiriyorsanız getirmeyin.

Kimseye saygı göstermeyen ama herkesten saygı bekleyen aza diye konu açacagım ben de.

15 Temmuz da askerde olan birisi olarak çok net söyleyebilirim ki 15 temmuz tiyatroydu.

Bence haksız sayılmaz. AKP seçmenine koyun, yobaz, çomar demeyi düşünce özgürlüğü sayanların kendilerine vatan haini denmesi zorlarına gidiyor. E aynı şey. AKP’lilerin diline diline vatan haini, muhaliflerin diline çomar vs. pelesenk olmuş.

• Beğen
Tepkiler: W
Yaran konu başlıklarında bugun..
Kendisin Mi?
Candy sin Mi?

15 Temmuz da askerde olan birisi olarak çok net söyleyebilirim ki 15 temmuz tiyatroydu.

Gün siyasi hamaset yapma günü değildir sevgili dostum. Birilerine vuracağız diye Amerikan ağzıyla konuşmak kimseye yakışmaz. 15 Temmuz başarısız bir Amerikan darbesidir. Yüzlerce insan öldü ve binlercesi de yaralı. Bel 15 Temmuz’da askerdi her şeyi gördü diyerek olayı kapatalım mı? İlmin başı merak, ortası azimle araştırmak, sonu haddini bilmektir. Elini şakağına daya ve düşün. İnsanlıktan çıkmayalım.

YouTube da emekli rütbeli bir asker abimizin 15 Temmuz’da yaşadıklarını anlattığı video var. Kendisi koyu muhalif. Evlerinde darbeyi TV başında izleyerek “tiyatro” diyenler keşke o gün bizim yaşadıklarımızı yaşasaydı diyor.

Evet kendisi rütbeli ve mevkili bir asker.

YouTube da emekli rütbeli bir asker abimizin 15 Temmuz’da yaşadıklarını anlattığı video var. Kendisi koyu muhalif. Evlerinde darbeyi TV başında izleyerek “tiyatro” diyenler keşke o gün bizim yaşadıklarımızı yaşasaydı diyor.

Evet kendisi rütbeli ve mevkili bir asker.

İsmini verir misin hatem.

Hasan Atilla Uğurdan bahsediyorsun sanırım

Son düzenleme:
Gün siyasi hamaset yapma günü değildir sevgili dostum. Birilerine vuracağız diye Amerikan ağzıyla konuşmak kimseye yakışmaz. 15 Temmuz başarısız bir Amerikan darbesidir. Yüzlerce insan öldü ve binlercesi de yaralı. Bel 15 Temmuz’da askerdi her şeyi gördü diyerek olayı kapatalım mı? İlmin başı merak, ortası azimle araştırmak, sonu haddini bilmektir. Elini şakağına daya ve düşün. İnsanlıktan çıkmayalım.

amerikan ağzı? ben birebir yaşadıklarımı ve gördüklerimi söylüyorum ve kendimce yorumluyorum. 15 temmuz başarılı bir tiyatroydu, istediklerini aldılar.

Darbe dediğin şey ülkenin genelinde aynı saatte yapılır ve bu saat akşamın 10'unda daha çocukların dahi ayakta olduğu saatte yapılmaz, darbe dediğin şey siyasilere (hükumete) yapılır, bu sözde darbede kaç tane siyasinin canının yandığını bana söyleyebilirsiniz, o çok övündüğümüz Türk askeri sizce o envanter ile bir tane bile mi bakanı, bakanı geçtim millet vekilini yakalayamayacak kadar salak? peki bu salaklar nasıl oldu da bu ülkenin her yerine bu kadar kusursuz bir şekilde sızdı? ve yine darbe dediğin şey, hükumet düştükten sonra kontrol ordunun eline geçtiği zaman bildiri yayınlamaktır, halkı sokağa dökmek için darbenin başında devlet televizyonunu basıp bildiri yayınlamazsın.

Peki bu darbeden kim karlı çıktı asıl bu soruyu sormak lazım diye düşünüyorum, Jandarma iç işlerine bağlandı ordunun gücü iyice elinden alındı, binlerce subayı meslekten attılar (suçsuzlukları kanıtlanmış olanları dahi) peki bu subayların yerine kimler geldi? (kimin adamları daha doğrusu) darbeden sonra ne oldu? ben söyleyeyim Başkanlık sistemi istendiği gibi getirildi. (ya da padişahım çok yaşa) orduyu geçtim, polisler, savcılar, hakimler herkesin yerine yenileri geldi, birilerinin adamları gitti, birilerinin adamları geldi. ( :

He bu arada, bizim yüzbaşı ile başka bir bölük komutanının konuşmalarına şahit olmuş olarak söylüyorum ( evet bunlar asker, evet bunlar subay evet evet omuzlarında yıldızlardan mevcut) onlarda benim gibi düşünen insanlardı.

Hiç bir allahın kulu beni bu darbenin gerçek olduğuna inandıramaz, kusura bakmayın.

https://www.youtube.com/watch?v=WABIiEf500I

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba, Burda bu konuyu açmanın sebebini anlıyorum, Lakin konuyu açarak ortamı germekten başka bir işe yaramıyacağını da bilmelisin
Burda kimse kimsenin özgürlük hakkını veyahut özgürlük düşünmesini engeliyecek bir figur veyahut kısıtlama getirmemiştir, getirmezde
Konulara attığın postlar takip ediyorum, konuya bakma şeklin Benimle aynı görüşte olmayan benden değildir kafası var
Bir haraket oldu buna üzülüyoruz Türk milleti olarak elbette önceliğimiz vatanımız toprağımız, Burda bu topraklarda vatanı için canını hiçe sayacak ölüme gidecek bizden kat kat gönüllü insanlar var, Buda onların fikir paylaşımına sen vatan haini damgası vurmaya kalkarsan, saygısızlığın ve edepsizliğin en büyüğünü yapmış olursun.

Herkes kendi fikrinde hür özğür olduğu kadarda burda ki paylaşımlardada o kadar özgür ve hürdür.
Yaptığın yorumlarda insanları aşalamak veya hain olarak görmeni kesip ortamı gerecek yorumlardan kaçmanı tavsiye ediyorum.
burda kimse yunan torunu değil .

iyi forumlar.

Yöneticimiz geldi tehdit etti ve gitti.
Olaylara tarafsız bakabilseydin, ne demek istediğimi anlayıp, samimiyetimden emin olurdun.

Açık ve net söylüyorum, bu benim fikrimdir, ne derseniz diyin, isterseniz banlayın sorun değil. Bakın;

Bu yapılan harekatta, Türk olduğunu söyleyip, TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN yanında olmayıp, Ypg-Pkk nın leyhine olabilecek cümleler kuran herkes Vatan hainidir !
Buna itirazı olan çıkar mı?

Bunun başka açıklaması yok. Ben bu savaşa karşıyım diyen birine, askeriyeden Görev çağrısı gelse gitmeyecek mi?
Gitmez ise ne olur haberiniz var mı?
Vatan hainliğinden yargılanır!

Eğri oturup doğru konuşmak gerek...

Şimdi banlayabilirsiniz,
sizede iyi forumlar

İçinde LA geçmeyen cümle kurabilen Angaralı gardaşlarım varken şu herifin vatan haini ve terörist kelimesini kullanmadan cümle kuramaması...

kendisiyle aynı fikirde değiliz diye genelde hep jesse jaymes bizi tehdit ederdi.... kim o yönetici gelsin buraya.....

Eax9MQ.jpg

Geri