Gelmeyecek🥺 teşekkürler balım ama çok öpüyorum seni🥰😘
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gelmeyecek🥺 teşekkürler balım ama çok öpüyorum seni🥰😘
kimse bana şapşik diyemezSus ya şapşik
kimse bana şapşik diyemez
Tanıyan biri referans oluyor ve kendisi bize bir şekilde o hesabın kendisine ait olduğunu ispat edebiliyor (mailini söyleme vs) ise verebiliriz. Ama referans şart yoksa yarın ben de Swat benim hesabım diyip birinden şifre istesem sıkıntı olur :d
Asla istemiyor gitmeyecekmiş benim yüzümden ortalık karışmasın ben birazcık karıştırdım yine her zamanki gibi 😂😂🥰Tanıyan biri referans oluyor ve kendisi bize bir şekilde o hesabın kendisine ait olduğunu ispat edebiliyor (mailini söyleme vs) ise verebiliriz. Ama referans şart yoksa yarın ben de Swat benim hesabım diyip birinden şifre istesem sıkıntı olur :d
Xbxnjxjxhd anladim
Yetoooo.. :dddXbxnjxjxhd anladim
alkol kullanmadıgım için bilmiyorum da güzel şarkımmsıı işte :d@RK ilkkez dinledim ekledim listeye rakı içerken açıcam xd öylemsi sanki
tabi canım alkol kullanmıyosun xd inandım he he tamam sjnxjsalkol kullanmadıgım için bilmiyorum da güzel şarkımmsıı işte :d