Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Engellediğimiz üyeleri ne zaman görmemeye başlıcaz..Engellediğimiz üyeler ne zaman bizi okuyamayacak… en yakın ne zaman bu yeniliğe kavuşuruz…..
okumakta mı yasak kurbanEngellediğimiz üyeler ne zaman bizi okuyamayacak… en yakın ne zaman bu yeniliğe kavuşuruz…..
Ay insaallah kimse beni engellemez, herkesi okuyorum. Okumayi cok sevdiklerim var 1de, onlari goremiceksem anlami kalmaz ki burada olusun... ='/Engellediğimiz üyeler ne zaman bizi okuyamayacak… en yakın ne zaman bu yeniliğe kavuşuruz…..
okumakta mı yasak kurban
Ay insaallah kimse beni engellemez, herkesi okuyorum. Okumayi cok sevdiklerim var 1de, onlari goremiceksem anlami kalmaz ki burada olusun... ='/
bilmem. yazar kimin okuyacağına bakmaksızın eserini sunabilmeli. hem zaman burada ve şu anda, biz onun içinden geçiyoruz, o halde herkes bu akan zamanının bir tanığı olmalı... sevdiklerinde, sövdüklerinde bir arada...Bazılarına yasak olsun…
Güzel geçer inşallah yaşın 🥰teşekkür ederim, yeni bir yaşın heyecanı içerisinde kendimi asla ciddiye almadan eğleniyorum ya siz?
pek zarifsin, hak ettiğinden çok daha fazlasına maruz kalasın.Güzel geçer inşallah yaşın 🥰
Benim de keyifli eğlenmeli geçiyor 🍒
bilmem. yazar kimin okuyacağına bakmaksızın eserini sunabilmeli. hem zaman burada ve şu anda, biz onun içinden geçiyoruz, o halde herkes bu akan zamanının bir tanığı olmalı... sevdiklerinde, sövdüklerinde bir arada...
Anna hanım avatariniz ne kadar da tatlı dYazar artık yoruldu sadece sevdiklerine eserlerini sunmak istiyor….