Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bahtiyar 2siz @RK 'yi tanımıyorsunuz.. forumneuro ve oyun cehennemini satmadı kapattı. Türkiye'nin dalında en büyük 2 forumuydu üstelik. Bu böyle bir deli 😂 sdjskd
@HosgeldinHarunAbi @yoSun @Anna Karenina @Larien @Shinigami
Aa ama kapatirsa olmaz. O zaman ahimizi alir sjkl Satsin daha iyi .pp Surada 3-5 kisiyle sohbetim var. Kapisina dayanip, protesto ederiz .ppsiz @RK 'yi tanımıyorsunuz.. forumneuro ve oyun cehennemini satmadı kapattı. Türkiye'nin dalında en büyük 2 forumuydu üstelik. Bu böyle bir deli 😂 sdjskd
@HosgeldinHarunAbi @yoSun @Anna Karenina @Larien @Shinigami
Sende benimmm çiçeğimsin♡Anna’nın altıncı hissi…
Ekli dosyayı görüntüle 136967
Aa ne zaman dışladım, ne oldu ki… sen benim kıvırcığımsın![]()
jbsksj isyan çıkarırız ;dAa ama kapatirsa olmaz. O zaman ahimizi alir sjkl Satsin daha iyi .pp Surada 3-5 kisiyle sohbetim var. Kapisina dayanip, protesto ederiz .pp
Sende benimmm çiçeğimsin♡
Sen niye banlanmistin Arkhe? Ben onu da kacirmisim : ))Bunca yıllık forum hayatımda tek bir banımı hatırlıyorum, o da X’e aitti sanırım…
Swat yine satmazdı ama amaSwat da satmam diyordu………………
Aması neyX şey diyordu.
İnternet var olduğu sürece bu forum var olacak satmayacağim vs
Swat yine satmazdı ama ama![]()
Aması ney
@RK yeni mesajlari goster kisminda, en son kimin yazdigini da gosterseniz daha guzel olur sanki. Daha once biri daha mi soylemisti bunu? Yapabilir miyiz?
Hatırlamıyorum ama muhtemelen bunların yeterliliğini sorgulamışımdır…Sen niye banlanmistin Arkhe? Ben onu da kacirmisim : ))