Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak

Konu sahibi son olarak 67 gün önce görüldü
Rica ederim..
kendimi chp belediyesine mahkum edilmiş İzmir gibi hissederdim…
Emre ve X dönemimiz yoksullukla geçti.. swat dönemini hatırlamıyorum pek yoktum.. hatta bi ara şey olmuştu… forum hata veriyordu ekranda “plesk” yazıyordu… slkjj plesk’in foruma darbe yaparak aldığını düşünmüştüm…. öyle saftım….

Agzini hayra mi acsan Anna hanimcim .p
Hatırlıyor musun Shini hnm… bi keresinde foruma bir ay girememiştik sksj lari kesin hatırlar bu konuda maşallahı var… açıldıktan sonra mesajlarımız,beğenme sayılarımızın silindiğini gördük… beğeni sayıları geri verilsin diye ağlayanlar olmuştu….bu nesil çok rezillik çekti…

Hatırlıyor musun Shini hnm… bi keresinde foruma bir ay girememiştik sksj lari kesin hatırlar bu konuda maşallahı var… açıldıktan sonra mesajlarımız,beğenme sayılarımızın silindiğini gördük… beğeni sayıları geri verilsin diye ağlayanlar olmuştu….bu nesil çok rezillik çekti…
Bir ay giremedigimiz zamani hatirlamiyorum da ardi ardina 4’umuzu banladiklarini hatirliyorum :D 1 ay olan donem hangisiydi : ))

EZEOtx.gif

Bir ay giremedigimiz zamani hatirlamiyorum da ardi ardina 4’umuzu banladiklarini hatirliyorum :D 1 ay olan donem hangisiydi : ))
II.Mahmud dönemiydi..X dönemiydi sanırım ben de tam hatırlamıyorum… bir ay olmasada 15 gün net var….
O en güzel banlanmaydı… üç günlüktü… üç yıl konuştuk….

Siri’ye sormuştum ban görselimizi, bulamamıştı kfjf diyor ki ‘X’in “seni bir daha uyarmam” postunun görseli var, lazım mı’ jdhd

Sonra kendi postlarımı arattım ve buldum jfj siri bana bu görseli doğumgünümde hediyesinin yanına iliştirerek göndermişti… kim bilir nerede jfjf

_attachments_img_7485-jpeg.121490_.jpeg

Forumu ya şeker hastaları (@Swat) ya tansiyon hastaları (@RK) yönettiği için hep bu fevri kararlar… Acımasızca banlar…

Rk bir daha satmaya karar verirsen senden ricam sonraki satın alacak kişiden tam teşekküllü devlet hastahanesinden rapor iste… Yazıktır…

Duygusal siirler sevmiyorum tarzinda bisi yazdim diye de konudan attilardi beni. @RK, sen de boyle biriysen simdiden soyle, ona gore tavrimizi takinalim .pp

geçen arabesk söyluyor Rk dedinizya.. her profili gördüğümde elim ban'a gidiyor :p :D

Forumu ya şeker hastaları (@Swat) ya tansiyon hastaları (@RK) yönettiği için hep bu fevri kararlar…

Rk bir daha satmaya karar verirsen senden ricam sonraki satın alacak kişiden tam teşekküllü devlet hastahanesinden rapor iste… Yazıktır…

Abi banner mi asalım son owner diye :d

Güzel çıkmışım….
Sizin banlandığınızı görüp girmiştim foruma… X’e “bu kızların nedir senden çektiği” dedim diye banlandım… küfür de etmiş olabilirim.. ama onun önemi yok kızların cektikleri daha önemli skj

Geri