Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak

Konu sahibi son olarak 67 gün önce görüldü
Dun yanlislikla tarlabasina girdik aman Allahim o neydi oyle, onlar nasil sokaklar

Taksimden cevahir avm yazdik navigasyon cok acayip sokaklara soktu, inan araba gecmesi cok guc sokaklar. Insanlar o dar sokaklarda yayilmislar herkes kapida oturuyor ve arac geciyor diye bide kiziyor :d

Taksimden cevahir avm yazdik navigasyon cok acayip sokaklara soktu, inan araba gecmesi cok guc sokaklar. Insanlar o dar sokaklarda yayilmislar herkes kapida oturuyor ve arac geciyor diye bide kiziyor :d

istanbul'un en gidilmeyecek yerlerine gitmişsiniz w hanimcimm
boğaz tarafı trafiğe kapalı bugün, yani beylerbeyi tarafı 15 temmuz nedeniyle söyleyeyimm

• Beğen
Tepkiler: W
oranın tarlabaşısı buranın fevzipaşası

bir kere kayboldum da feleğim şaşmıştı, aman aman...

bende tam olarak neyi merak ediyorsun anlamadim )
Sorarsan bu kadar zahmete girmek zorunda kalmazsın hanımefendi 🌹

Al şu gülü de )

istanbul'un en gidilmeyecek yerlerine gitmişsiniz w hanimcimm
boğaz tarafı trafiğe kapalı bugün, yani beylerbeyi tarafı 15 temmuz nedeniyle söyleyeyimm
Aslinda en mantikli olan araci bir otoparka park edip taksi ile gitmek her yere. Ya dun aksam kactim apar topar istanbulda trafigi korkunc. Tam zamaninda gitmisim desene

Üzerimizden koca bir 15 temmuz geçti. Bazen filmini izler ve duygulanirim herkes bu işin siyasi yönüyle.ilgilense de halk olarak çoğu insanin canını ortaya koyması ve de unutulmayacak bir destan yazması onur verici.

Tiyatro kasıtlı yapiyor denilenlerle şuan bir oldular ben de diyorum ki bütün siyasiler aynı düzlemde şuan benim için. Halk yaşadı ne yaşadı ise ölenlere rahmet diliyorum ♥️

RK adlı biraderimin foruma yeni azalar getirmesi tarafımdan çok hoş karşılanmış bir hadise olmakla birlikte,

acaba birtakım eski üyeleri tasfiye mi, mesela nadir gelen giren ben gibi,

ben olsam beni tasfiye ederdim çünkü ben benimle uğraşamam.

Bu kadın harbiden tam bir Sümeyye çünkü birşeylere inaniyor ve inandiklarini diğerleri inansin diye dayatıyor Allah çevrene sabır versin sümoş (forum içi ) .d

• Hımm
Tepkiler: RK
Geri