- Çözümleri
- 1
- Web sitesi
- www.aryajans.com
buranin bana bize göre bir yer olmadığına kanaa........Benlik bişi var mı?
yok bizlik bisey hocam :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
buranin bana bize göre bir yer olmadığına kanaa........Benlik bişi var mı?
O zaman dansburanin bana bize göre bir yer olmadığına kanaa........
yok bizlik bisey hocam :d
çünkü mağdur edensiniz...
oyun bozansiniz. ilk paragraf hatalı olabilir
magdurlarin postlarini cok geriye dönük tarayamadim anna hanim, sorry. 😯Beni gözlemleyememişsin… hala üzmeye devam ediyorsun….
Shini piknik sevmez. uğraşmayı sevmez.. hizmet sever. ocakbaşına gitseydin belki kıskanırdı…@Shinigami yarın pikniğe gidiyorum, etleri şimdiden hazırladım dolaba koydum. Haberin olsun.
magdurlarin postlarini cok geriye dönük tarayamadim anna hanim, sorry. 😯
Ya bi dur ender.Hayır, geriye dönük işlem yapmadığımızı belki yüzlerce kez yazdık.
Geriye dönük işlemler için mahkeme yolunu tercih edebilirsiniz.
Ya bi dur ender.
zaten suan adliyedeyim.
yakinda görüşürüz.
Gidip sahile sandalye atıp otursam, onu da kıskanır Shini…Shini piknik sevmez. uğraşmayı sevmez.. hizmet sever. ocakbaşına gitseydin belki kıskanırdı…
Efendim davut abi?İyi ya daha oynamam
bazen yıkılır, sonra yeniden inşa olursunuz... her tuğlasına sabrı, her harcına öğrendiğiniz dersleri koyarak, eskisinden daha sağlam ve daha bilinçli. hayat güzel, yaşayın.
Gidip sahile sandalye atıp otursam, onu da kıskanır Shini…
Tamam super, bi mangal fotosu isteriz : ))@Shinigami yarın pikniğe gidiyorum, etleri şimdiden hazırladım dolaba koydum. Haberin olsun.
Yok severim ben piknik, ben ugrasmam ama bana hazir pisirilmis et gelsin tabi : )) Arkhe’ye guveniyoruz o konuda. Ben salatayi yaparim hadi .pShini piknik sevmez. uğraşmayı sevmez.. hizmet sever. ocakbaşına gitseydin belki kıskanırdı…
Tamam super, bi mangal fotosu isteriz : ))
Yok severim ben piknik, ben ugrasmam ama bana hazir pisirilmis et gelsin tabi : )) Arkhe’ye guveniyoruz o konuda. Ben salatayi yaparim hadi .p
Sen evi temizlememek için arabada yatmayı düşünen bir insansın… şimdi ters köşe oldum.. Arkhe sen de oldun simdi skj
Büyücü gibi alıntı yapmayı nasıl başardın sljAnnacim sen beni iyice pasakli yaptin ya : )) O kadar da degil. Eve temizlik icin bir yardimci bulurum : )) Ama evde bulusmak yerine parkta piknik etmeyi tercih ederim, o kismini tutturdun : ))
Ayni cumlede yan yana hic anilmamam kisiyle mi andin beni Annacim skjBüyücü gibi alıntı yapmayı nasıl başardın slj
Ayni cumlede yan yana hic anilmamam kisiyle mi andin beni Annacim skj
Ya cok hizli bir sekilde yazarken, alintiyi daha yapamadi sistem![]()