Marla
Elmas Üye
:/ tamam seni mi kırcam gelirim....napalm bizim sosyal ortam ancak o kadar entelektüel oluyor
yanında kent drange blue sigara da veririz
biz bilemeyizki amerikano falan
Sevmem ben de öyle vıttırıvızzık kahveleri
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
:/ tamam seni mi kırcam gelirim....napalm bizim sosyal ortam ancak o kadar entelektüel oluyor
yanında kent drange blue sigara da veririz
biz bilemeyizki amerikano falan
:/ tamam seni mi kırcam gelirim....
Sevmem ben de öyle vıttırıvızzık kahveleri
tamam hesabı kamil abiliye kilitleriz....bizde öyle şeyler içecek ağız yok hem
ben sen kamil abiyi de çağırırız vatan millet sakarya xkfjdkd
Dimi amaaaBan affı çıkartır hepsini tahliye ederler…
işte bu huyuna hayranım senintamam hesabı kamil abiliye kilitleriz....
Ban affı ile gelenlerin hiçbiri şu an foruma girmiyor :d (hepsi foruma girmiyor daha doğru bir kullanım mı olurdu acaba…)Ban affı çıkartır hepsini tahliye ederler…
ben de yok biliyosun...işte bu huyuna hayranım senin
Hahahah dedim sana yine haklı çktımvermez olaydim.....
biliyorum para topla sana at alıcazben de yok biliyosun...
Benim topladığım parayla ancak eşek alınır xdbiliyorum para topla sana at alıcaz
kadın altin yatirimcisi çöp değil. :p bu mesaji alkışlayacak görünce 😂
Hahahah dedim sana yine haklı çktım![]()
Rk izine cikinca biz gecices koltuğuna annam rahat ol hahaha 15 gun tatile gidince forumda biz konusacagizYosun forum sahibi olacak…
Benim topladığım parayla ancak eşek alınır xd
Ban affı ile gelenlerin hiçbiri şu an foruma girmiyor :d (hepsi foruma girmiyor daha doğru bir kullanım mı olurdu acaba…)
yanliz;Rk izine cikinca biz gecices koltuğuna annam rahat ol hahaha 15 gun tatile gidince forumda biz konusacagiz![]()
RK sinirlendirme bizi banlariz seni 3 günyanliz;
merhaba arkadaşlar..
suanda mersin plajindan yaziyorum...
Yooo girseler girerler. Girmiyorlar. Tamam imanı anladım “Yüzleri yok ki girsinler.” imasında bulunuyorsun okeey.Girmiyor değil, giremiyor.
sana bir kahve ☕Böyle iyi hiç biri girmesin bir kaçı değil