İmam Kallavi
Altın Üye
ciddi ciddi siliyorlarmış sitirin gidin diyorlar fkfjdjdjdjseni silerlerse beni de silsinler (şaka)
haha bidaha foruma gelmem ama görüp görebileceğim de en kral hareket olur alkışlarım cidden gkfkdjd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ciddi ciddi siliyorlarmış sitirin gidin diyorlar fkfjdjdjdjseni silerlerse beni de silsinler (şaka)
gaza getirme dur ajxnjsciddi ciddi siliyorlarmış sitirin gidin diyorlar fkfjdjdjdj
haha bidaha foruma gelmem ama görüp görebileceğim de en kral hareket olur alkışlarım cidden gkfkdjd
Bir şey dediğim zaman hep topu başına atıyorsun… üstlenip “ ben af getiririm” de… vur elini masaya… o kadar para verdin …..yaparlar, bunlar yaparlar anna hanimçokta şey yapmiyim beni de banlamasinlar :d
şimdi Kürtleri banlıyorlar yarın sen malatyalısın deyip seni de banlayacaklar xdgaza getirme dur ajxnjs
Bir şey dediğim zaman hep topu başına atıyorsun… üstlenip “ ben af getiririm” de… vur elini masaya… o kadar para verdin …..
hatirlamak istemiyorum döngüsel.. biliyorsun ki yeni kriz muhabbeti gecti.. nefes alis verisim değişti bu post ile..Merak ettim kaça patladı burası sana @RK
vermez olaydim.....
ajxnsj kürtçe küfür ederim anlamazlar 🤥şimdi Kürtleri banlıyorlar yarın sen malatyalısın deyip seni de banlayacaklar xd
kadın altin yatirimcisi çöp değil. :p bu mesaji alkışlayacak görünce 😂Yosun forum sahibi olacak…
neye anlamıyorlar la no pasaran kürtajxnsj kürtçe küfür ederim anlamazlar 🤥
kürt değilim türküm.....neye anlamıyorlar la no pasaran kürt
harunabi Kürt
rk adamın tipine bak kürtlük diye bişey olmasa rkya gene de kürt dersin
arada bi lefty var üzümlü kekim kürt olmayan o da normal küfür etsen de anlamaz o kadar narin o kadar ince ruhlu
ne fark ediyor sanki sabah aç karna kımız içiyonkürt değilim türküm.....
illa beni kürt edecek
kımız ne la sjjxjs alkol gibi bişey mine fark ediyor sanki sabah aç karna kımız içiyon
kadını banlamışlar tepki göstermeli
yarın ben banlanırsam da tepki gösterin xdkgkdkd
konu nerden gelse de rakıya bağlanıyor xdkımız ne la sjjxjs alkol gibi bişey mi
sen banlanırsan köprüye çıkarım xd gel sana rakı ısmarlayım dersen belki vazgeçerim atlamakdan xd
kivi çayı desem öyle demezdin....kahveye kivi çayı içmeye çağırıyon ancakonu nerden gelse de rakıya bağlanıyor xd
napalm bizim sosyal ortam ancak o kadar entelektüel oluyorkivi çayı desem öyle demezdin....kahveye kivi çayı içmeye çağırıyon anca