Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak

Konu sahibi son olarak 53 gün önce görüldü
hicbise yapmiyosun, git…
Breakfast Pide GIF by TRT

Güne @Nilda nin güzelliği ile uyandim tam bir Atatürk kızi duruşu var kuğu gibi narin ve zarif çok güzelsin Nilda cim maşallah 💋

Güne @Nilda nin güzelliği ile uyandim tam bir Atatürk kızi duruşu var kuğu gibi narin ve zarif çok güzelsin Nilda cim maşallah 💋
Akşam güneşim senin güzelliğinin yanında ben akasya ağacının gölgesiyim🥰🦋🦋

• sarılma
Tepkiler: ne
Ay ben yine birini biriyle karıştırmışım ama söylemeyecem hiç bilmeyecek bozuntuya vermeden devam 😂😂

• Hehe
Kesin beni karistirdin 😂

ya yeni uyandım : ) :D şakaşaka yaz malum gezmeler tozmalar ya anca gelebildim Nildaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

2 hafta icinde 5 eleman cikardik isten. Is bulma kurumunun gonderdigi insanlar ya uyusturucu bagimlisi cikiyor, ya psikopat. Calisacak eleman kitligi var ulkede. Iyi ki tatile gidiyorum da su gergin haftadan kurtuldum. En son cikan Amerikali kadin kafama karton atarken havada yakaladim. Kadinin butun exlerini 2 gunde cozduk, hayat hikayesini 50 kere anlatti, cikarken de beni merak etmiyorlar demis sikayet etmis bizi. Neyini merak edeyim acaba.....

Ceylan gözlümün hadi kalk nildoş sesi ile yataktan kalkıp dedikodunun ruhunu okşamaya mutfağa taşındığım ve filtre kahve yaparken ceylan gözlümüm tamam ben seni arayacam diye tel nu kapatmasına peki😂😂

Ay bu kız beni öldürüyor seviyorum ama mucuk ko mis kokulusundan 😂😂

• Kahkaha
Nildoşu okurken dikkatlerim dağılıyor Allahim cumlenin sonuna gelince basini unutuyorum 😄

Tipine bakıyorum maymun kılıklı herif beyin desen kuş kadar ee nerden geliyor bu özgüven dd mal değneği seni

Geri