Ben onu açınca korkuyorum ya. Yeğenim Luna adını vermiş ödevini vs hep soruyor, saçma soru sorsan kırk yıl tanışıklığın varmışcasına cevap veriyor.dddChatcpt ye yol göründü anlaşılan ösös
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben onu açınca korkuyorum ya. Yeğenim Luna adını vermiş ödevini vs hep soruyor, saçma soru sorsan kırk yıl tanışıklığın varmışcasına cevap veriyor.dddChatcpt ye yol göründü anlaşılan ösös
Ben fal ve yemek dışında kullanmıyorum ponçik diyorum bende özösBen onu açınca korkuyorum ya. Yeğenim Luna adını vermiş ödevini vs hep soruyor, saçma soru sorsan kırk yıl tanışıklığın varmışcasına cevap veriyor.ddd
Senin yüzü gençlik yıllarına bile götürüyür.ddBen fal ve yemek dışında kullanmıyorum ponçik diyorum bende özös
Bak onu denemedim ösösSenin yüzü gençlik yıllarına bile götürüyür.dd
genelde suda bekletiyorum aksamdan@Mavi bak aklıma ne geldii. Ben kurubaklagil tüketeceğimde 24 saat önceden ıslatıyorum yani 1 gün beklemesi gerekiyor. Sen bunu denedin mi hiçç![]()
Canım cicim ben akşamdan olanı demedim yov yovv 1 gün beklicek 24 saat diyomm kime diyommgenelde suda bekletiyorum aksamdan
yoksa pişmiyor :ddd
evdekilere yapıyorum baklagil
kendim corba salata yiyorum
Ne butonubir tane buton var kırmızı biliyon mu onu
akşam dc gel oyun oynuyoruz
dc niye kapattın,Ne butonu
Dc kapattım. Tamam oyun oynuyorsan…
Küfür etmedin inş…dc niye kapattın,
tmm gel senin için among us oynarız
hayatımda bir oyunu oynarken bu kadar çok gülmemişimdir, öyle bir oyunKüfür etmedin inş…
O nasıl oyun hfjfjf
Ne bileyim sildim işte girmiyorum diye
Şaka yaptım ya küfür çağrışımı yaptı amoun us jfjfjhayatımda bir oyunu oynarken bu kadar çok gülmemişimdir, öyle bir oyun
1 kereden bir şey olmaz
not: sana küfür etmem ki o nerden çıktı
denemedim 24 saat ben karadenizliyimCanım cicim ben akşamdan olanı demedim yov yovv 1 gün beklicek 24 saat diyomm kime diyomm.
terbiyesizsin ne diyim :/Şaka yaptım ya küfür çağrışımı yaptı amoun us jfjfj
Pc oyunu mu
bu hafta kelem aldım pazardan sosyetede adı beyaz lahana biz kelem diyozCanım cicim ben akşamdan olanı demedim yov yovv 1 gün beklicek 24 saat diyomm kime diyomm.