Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Alt tarafı tırnağı kırılmış sanki dünya yıkıldı

günaydın
seksi ve güzel kadın

Yurtdisina gelecek olan ya da gelmeyi dusunen beyaz yakalilar icin soyluyorum bunu, eger gelmeyi dusunuyorsaniz partnerinde bir geliri olmali yani eslerinizin de isini ayarlayip oyle gelin, 3k bir aile icin aclik siniri bu rakamlara kanip yerinizden yurdunuzdan olmayin. Duzeni oturmus bir insan belki bu rakamla idare edebilir ama duzenini kurmamis insan baya zorlanir.

Eğer müdür sen isen sunumu kendin hazırla, eğer sunumu ben hazırlayacak isem araba anahtar(lar)ını bana bırakın...

Enfeksiyon söz konusu değilse idrar steril bir sıvıdır.
Yillar evvel idraririmi hem içtim hem ışık mikroskobu ile inceledim. Sülfanomid kristalleri fazlaydı.Yakin bi zamanda böbrek sancisinsan ömrümden ömür gideceğini bu tesadüfi merak ile öğrenmiş bulundum.
Ölsem de kurtulsam dediğim taş düşürme nöbetleri sonrası bitti gitti neyseki. Arada bakarım yine. Olur da deprem enkaz gibi bi tecrübeniz olursa sidiğinizi mutlaka için, susuz kalmayın.

bear grylls, ed stafford'u az izlemedik. için tavsiyesi gelmiş de öyle lokur lokur içmeyin. sıkıntı. çok zor durumda kalınırsa tadımlık bakılır. içemiyorsanız da dudaklarınızı ıslatın.

Flörtüne neden soruyorsun? Bana sorsana…

Geri