Allah aşkına biriniz daha deneyin, dolandırıcı mi değil mi anlayalım sjshskdndDolandırıcı gibi ya.hkhjvhfb
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allah aşkına biriniz daha deneyin, dolandırıcı mi değil mi anlayalım sjshskdndDolandırıcı gibi ya.hkhjvhfb
Kurşun dokturme bile 3 seferde oluyor..Allah aşkına biriniz daha deneyin, dolandırıcı mi değil mi anlayalım sjshskdnd
ben çok niyetlendim ama bi türlü kısmet olmadı. vardır bi hayır diyorum.ksjsjjsAllah aşkına biriniz daha deneyin, dolandırıcı mi değil mi anlayalım sjshskdnd
Bu ctesi randevu alıyorsun..ben çok niyetlendim ama bi türlü kısmet olmadı. vardır bi hayır diyorum.ksjsjjs
yani başta senden beklerdim halbuki...çat çat acımazsın sen djhddkdmben çok niyetlendim ama bi türlü kısmet olmadı. vardır bi hayır diyorum.ksjsjjs
Ares mi? Baktıralım skljsSence..
Olleyyy.. :#Ares mi? Baktıralım skljs
ben kahve falı diye gidip, kurşun döktürmüş insanım.kxjjx hiç ayarım yok, ama cidden niyeyse bi olduramadım….yani başta senden beklerdim halbuki...çat çat acımazsın sen djhddkdm
bakıyorum da işindesin gücündesinPerşembeye angie yazdım..
Ctesiye stock..
Cumaya biri lazım günler boş kalmasın..bakıyorum da işindesin gücündesin
Sen baktirinca bu durum çözülecek..Aresi niye kalkındırıyoruz şimdi biz sadiş kdjfj
Swat ne zaman turnuva yapıyo şimdi…Sen baktirinca bu durum çözülecek..
Stock hep aşk meşk..
Onlar cimri..Swat ne zaman turnuva yapıyo şimdi…