Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
İki gündür niye benim mesajlarımı ciddiye alınıyor ya … bi de yine aynı konuda sljh eğleniyordum birdenbire slj
Benim ciddi halim böyle değil….. takılmayım…

İki gündür niye benim mesajlarımı ciddiye alınıyor ya … bi de yine aynı konuda sljh eğleniyordum birdenbire slj
Benim ciddi halim böyle değil….. takılmayım…

Bence bilerek yapti .p
Ama tabii benim değil de senin basina patlamış olmasi ayrica sevindirdi onu da belirtmeden edemiycem 😄

Sen neden forumla alakalı her türlü eleştiriyi üzerine alınıyorsun 😂

Sana göre sevmelerin laylaylom olmasını anlayabilirim ama sevilmelerin hopaşinanay olmasını asla kaldıramam.

içinde utanmak kelimesi olmayan yeni bir lisan yarattılar .. oysa biz denizlerin deniz yağmurların yağmur aşkların aşk insanların insan olduğu masumiyet çağından geliyoruz..
velhasıl kelam neyse ..
sen kalbini yokla ..

birazdan amator seslere ses atıcam canlarım .s celik kulaklıklarınızı takın qweeqw

Dur abi şuan başka şeye odaklandım.
Hatta eğer bu olay doğruysa tövbe edip namaza başlayıp sanalı komple bırakırım :D
Bu zamana kadar yaptigim her olayda , aldigim her basarida butun kopekleri arkamdan havlattim, hatta bir ara o kadar havladilarki sesleri kisildi. Su anda havlayan kopekler size sesleniyorum her nerede ve kimseniz sizinde sesiniz kisilacaktir!

Geri