angie
Elmas Üye
Arkadaşım o konuyla alakalı mı kdjdbdngulerken sabir cekene de ilk defa rastliyom
ilgincmis :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşım o konuyla alakalı mı kdjdbdngulerken sabir cekene de ilk defa rastliyom
ilgincmis :d
Ya da belki içinde bastırılmış bi kız vardı bilemeyiz… Mahlas mahlası bana hep erkek çağrıştırır linç yemeyeceksem..Belki hep kizdi. Goren var mi kendisini ?
nE shshshshshhsjsjsjsksjddAy ondan ben tirsiyordum o baska bir boyut. Forum kabusum, gaz cikar koklayim diye kizlarin profillerine yaziyordu
Öğrendim :d kendi açıkladı hahahaHangisi
genelde tesisat işlerini yaptırıyor.@leavemealone bey nerelerdesiniz umarım kaynananız size gün yaptırıp kısırla falan uğraştırmıyordur
Yokluğunuzu en derinden hissederkene anayım dedim esen kalınız efendim
İşte burda bilmiyorum ben yapamam gibi sihirli sözcükler sarfetmek en güzeli diye düşünüyorum :pgenelde tesisat işlerini yaptırıyor.
inanmıyoİşte burda bilmiyorum ben yapamam gibi sihirli sözcükler sarfetmek en güzeli diye düşünüyorum :p
Foruma yeni gelen kızlar vardı şimdilerde göremiyorum pek o nickleri noldu kızlara..
Hadi ya tanımıyordum kızları ama tanışabilirdik..ham yaptılar güzelim.
kabalıklarından ötürü gelesileri yok.
kim yok ya, kimin yokluğunu fark ettin.... aksine, gereksiz kalabalığız bile.glhkjhForuma yeni gelen kızlar vardı şimdilerde göremiyorum pek o nickleri noldu kızlara..
Leylalar gamzeler melek de mi vardı birden böyle bir sürü kız gelmişti foruma :d dikkatimi çekmişti ama göremiyorum artıkkim yok ya, kimin yokluğunu fark ettin.... aksine, gereksiz kalabalığız bile.glhkjh
Var evet bi kaç aç gözlü yamyam hep size hep size olmaz ama nereye kadar dimi illa biri gelip çökecek saltanatınıza kjkjkjkhLeyla yı ham yaptılar evet![]()
gamze hanım, arada da olsa uğruyor. melek dikkatimi çekmedi, leyla da mahlas çıktı zaten.şflkhfgLeylalar gamzeler melek de mi vardı birden böyle bir sürü kız gelmişti foruma :d dikkatimi çekmişti ama göremiyorum artık
Tabi gen 3-5 nick alıp gelmediyse :d