Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
En sevdiğim üyeleri sıralıyorum..
1 - @Anna Karenina
Ve diğerleri :) seçim yapmak benim için hep kolay oldu bu hayatta. Küçükken bile sorarlardı anneni mi çok seviyorsun babanı mı. Hiç düşünmeden annem derdim. Abini mi ablanı mı, hemencecik ablam derdim. Bu yaşa geldik yine aynı cevapları veririm..
Bu forumda çok iyi arkadaşlar ve dostlar kazandım.
Ve yüzyüze görüşmenin tadı başka, sırada yeniler var..
foruma girmek istediğimde maile gelen doğrulama kodu bir türlü gelmediğinden (spam bölümündeymiş bugün bakınca anladım) gelemediğim için nasıl sıralamada çakallık yapmış nasıl olsa aze göremez diye.....Gördüm...

iyi forumlar...

Çok eskiden açmış olduğum bir konu vardı . O konuda iki sevgiliye nasihat değilde öneri eşliğinde bir söz vardı. Ona ufak süprizler yapın diye ara bir konuda ufak bir söz yada paragraf diyelim.
Benimde sana DAHA UFAK UFAK ( Bu kısmı neden büyük yazdım ) süprizlerim var.
İnan şuna emin ol skorun bende hiç önemi yok. Kazanan ve Kaçan belli olunca skor ortaya çıkıyor Aslan parcası :)

"Olur mu hiç öyle şey köpek ben senin sözlerinle incinexek biri miyim " d

• Beğen
Tepkiler: Aze
Şey vardı ya, biraz daha götlük yapayım, işim bu, malumfurük müydu neydi, onun da konusu vardı, çok güzel ya, oraya bir şey yazmak filan. Neyse bulamam 39 saattir içiyorum. Harika, içmem değil böyle konular.

Oturmuuuş kumar oynaaar, aahh ciğerimin, aaah ciğerimin köşesiiiii....

Rahmetli anneannem Leylâ'nın en sevdiği şarkıdır.

Dayım pandemide evlendi, özellikle dediler ki, "şu şarkı" çalmasın.

İlk oyunları hangi şarkı?

Kadifeden kesesi.

-Leylâ'm istedi. "Ben ölüyken en sevdiğim şarkıyla oynayın oğlum" dedi dayıma.

@RK iğrenç bi yöneticisin
Süresiz banlanmayı talep ediyorum pls ya da direkt üyelik sildirmek istiyorum
Forum el değişince uğrarım bb

• Beğen
Tepkiler: RK
@RK iğrenç bi yöneticisin
Süresiz banlanmayı talep ediyorum pls ya da direkt üyelik sildirmek istiyorum
Forum el değişince uğrarım bb

Bazen bir yerin bize göre olmadığını kabul etmek, orayı değiştirmeye çalışmaktan daha doğru bir tercihtir. talebin üzerine banlıyorum.

Kimsenin maşası olmayın. Kendi aklıyla düşünemeyip başkasının önüne koyduğu kemiğin peşinden giden insanın ne duruşu olur ne de itibarı. Birilerinin gazıyla hareket etmek kolaydır zor olan kendi karakterinin arkasında durabilmektir..

Onurlu olun. Şerefli olun. Haysiyetli olun. Omurganızı günübirlik hesaplara, kulislere ve fısıltılara teslim etmeyin. Bugün birilerinin adına konuşanlar, yarın aynı kişiler tarafından ilk gözden çıkarılanlar olur. İnsan bazen kaybeder, bazen yanılır, bazen yalnız kalır..Kimin yanında durduğunuzdan önce, neyin yanında durduğunuza bakın. Hata insanlar içindir. Önemli olan hata yapmak değil, hatanın arkasına saklanmadan sorumluluğunu alabilmektir.

kendim de dahil olmak üzere tüm insanlığa ithafen.

Hep hislerime güvenmişimdir. Çarşambanın gelişini perşembeden bilirim. O yüzden sezgilerim kuvvetlidir. Neyin ne olacağini sezdiğim an sevdiklerimi ve dostlarımı bir selam ile dikkatli olmalarını haber vermişliğim vardır.
O yüzden mikropa bulasmakdansa üzerinden atlamak her daim iyidir.

Evet hem de çok.Bastonsuz yürüyemiyorum -.-

Ayy bu da satacak sanki bizi ,o

Geri