Düşük bel pantolon giyen erkek

Konu sahibi son olarak 2605 gün önce görüldü
Bazılarına gerçekten yakışıyor :p

Düşük bel pantolonların tarihçesi Amerika hapishanelerine dayanıyor. Kemerle kendilerini asarak intihar edenlerin sayı çoğalınca mapuslar arasında kemer kullanımı yasaklanmıştı. Fakat iç çamaşırının gözükmesiyle sonuçlanan düşük bel vakaları daha sonra cinsel istismar ve zorlamalarla birlikte seyretmeye başlıyor. Yaygınlaşan bu durum, daha sonra hapishanelerde bu tür ilişkilerde hevesli ve hazır olanların arasında niyetini ve hazır olduğunu belli etmek için, yumuşak söylemek gerekirse, bir sinyal olarak kullanılmıştır. Yani ne kadar çok düşük bel / bir o kadar çok hevesli ve hazır anlamına geliyordu. Fakat günümüzde her alanda olduğu gibi moda alanında da çoğu gençlerin bu durumdan haberi yoktur. Sadece modayı ve trendi takip ediyorlar.

yani ben tercihlerinize biraz dikkat edin derim

ben giymiyorumda istemesemde düşüyo belimden narin bedenime hic bi şey olmuor :D

NazLı :haha:

Zaman kaybetmek istemeyen abaza olabilir ..

bide kırmızıysa uzaklaş.

Bazılarına yakışıyor.
Nedense gözümün önüne direkt Lewis kotlar geldi. :d

Düşük beli bilmiyorum da düşercesine giyenler bi uzaklaşın

Yakisana yakisiyor da bazen catali gozukenler oluyo, ögg :/

En az dar paça pantolon, parmak arası terlik giyen erkek kadar itici. Litfen beyler yapmayın canlarım. Tamam zevk meselesi tabi, karışmıyorum ama çokzel değil.

En az dar paça pantolon, parmak arası terlik giyen erkek kadar itici. Litfen beyler yapmayın canlarım. Tamam zevk meselesi tabi, karışmıyorum ama çokzel değil.
Aaaaaaaaaaaaaaa.

5fecc1f9722102b7826a0c34f30f8649.jpg

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri