Düşük bel kombin önerileri

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
dusuk-bel-pantolon-kombinleri-3.jpg

Düşük bel modasını tek ben sevemedim galiba hem bacak boyunu kısa gösteriyor hem de 0 beden değilseniz yanlardan tuhaf durabiliyor… yüksek bel >>>

Düşük bel modasını tek ben sevemedim galiba hem bacak boyunu kısa gösteriyor hem de 0 beden değilseniz yanlardan tuhaf durabiliyor… yüksek bel >>>
Vücut tipine uymuyorsa hiç hoş görünmüyor ancak yüksek bel de herkese yakışmaz.

1712329474829.jpeg
Belden aşağısı facebook dayıları gibi olmuş. Boyu acayip kesmiş. Çok kötü durmuş. Hfjjfjf

iste bir zamanlar annemin izdirabi ve nefreti, benim ise biricik askim, tarzim, cimcime cool'lugum ^*

Üstten Üç numaranın telefonunu bilen var mı?

en son bi 15 sene olmuştur herhalde giyeli .p

Bu moda yüzünden, orta okulda tüm okul çatalımı görmüştü...
Beni çatalımdan tanırlardı...

İlk tanıştığım kıza erkeğe 'Çatalımı görmüş müydünüz, durun buyruuuunnnn, çatalım" derdim...

senelerce türkce rap dinleyip bol pantolon düşük bel gezdik hadi biz bir nebze anlarız da bu saatten sonra düşük bel denemek isteyenlere tek söyleyeceğim alışılmadık popoda durmayan don, olmayan belde de kot durmazzzzzzzzzzzzzzz

Düşük bel sadece dar pantolonlarda kullanılmıyor ve bel oyuntusu belirgin olan kişilere de çok yakışıyor. Beli düz inen kişilerde ise zayıf bile olsalar düşük bel estetik durmayacaktır.

Yüksek bel ise yine kişinin üst beden ve alt beden orantısına göre herkese yakışmayabilir. Bazılarında pantolonu boğazına kadar çekmiş gibi duruyor. Bu durumda da normal bel tercih edilmelidir.

Tam düşük bel olmayıp da biraz daha yüksek olanlar da var ve yine kişinin vücut yapısı önemlidir. Moda olan her şey de herkese yakışmıyor.

İlk fotoğraf yakışmış olana bir örnek.

İkinci fotoğrafta ise ortadakine yakışmış ancak yanlardaki kişilerin vücut şekline uygun değil.

s-2342abaa7a05250d0cea6b7adb45aa31a25e218e.jpg
s-107f23ebb0ae2449669de6146714ca085cdf8a12.jpg

Proporsiyon möhim
Sırf moda diye insan kendine yakışmayan hiç bir şeyi giymemeli

Geri