Duster

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema ve Dizi Haberleri
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
duster-1746443220.jpg

Duster Dizisinin Konusu​

1970'lerin Amerikan Güneybatısı'nda geçen hikâyede, yükselen bir suç örgütü için çalışan cesur bir kaçış şoförünün hayatı zaten berbatken, hızla çılgınca, aptalca ve tehlikeli bir şekilde daha da kötüleşir.

sawyer'ı severiz de sırf onun için izlenmez. orada j.j. abrams abimiz var, bu adam okul müsameresi yapsın oturur izleriz.

J.J hiçbir dizisinin sonunu bağlayamadı. Hiç. Mükemmel konular, harika işçilik ama sonu bok gibi hikayeler.
lost çok bozdu ya diyorsun. üzerinden uzun yıllar geçti tam hatırlamamakla birlikte fringe, person of interest, 11.22.63 bunlar nasıl güzel başladıysa öyle bitti.

lost çok bozdu ya diyorsun. üzerinden uzun yıllar geçti tam hatırlamamakla birlikte fringe, person of interest, 11.22.63 bunlar nasıl güzel başladıysa öyle bitti.
Fringe de 4.sezondan sonra saçmaladı, Poi meeh işte, 11.22.63 izlemedim.

Revelotuion ve su herkesin bayilip 6 ay sonrayı rüyasında görüp uyandığı dizi neydi adını hatırlayadım. Bunları da tamamlayamadı.

11.22.63 çok sık çıkmaya başladı karşıma. Twilight izlemeyi düşünüyordum, ona mı başlasam?

Fringe de 4.sezondan sonra saçmaladı, Poi meeh işte, 11.22.63 izlemedim.

Revelotuion ve su herkesin bayilip 6 ay sonrayı rüyasında görüp uyandığı dizi neydi adını hatırlayadım. Bunları da tamamlayamadı.
westworld. evet ilk sezonda yakaladığı ivmeyi koruyamadı. bir yerde saçmaladı, koptu izleyiciler.
revolution ile birlikte alcatraz ve almost human'ı da tamamlayamadı. iptal edildi. tamam lan kötüleme adamı.

hikayeli dizi dediğin 2 sezon olur sonrasında çok saçmalıyolar
gibiye benzer her bölüm başka olaylar olan dizileri çek 50 sezon no poroplem

Geri