-
-
-
-
-
- Web sitesi
- www.instagram.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
J.J hiçbir dizisinin sonunu bağlayamadı. Hiç. Mükemmel konular, harika işçilik ama sonu bok gibi hikayeler.sawyer'ı severiz de sırf onun için izlenmez. orada j.j. abrams abimiz var, bu adam okul müsameresi yapsın oturur izleriz.
lost çok bozdu ya diyorsun. üzerinden uzun yıllar geçti tam hatırlamamakla birlikte fringe, person of interest, 11.22.63 bunlar nasıl güzel başladıysa öyle bitti.J.J hiçbir dizisinin sonunu bağlayamadı. Hiç. Mükemmel konular, harika işçilik ama sonu bok gibi hikayeler.
Fringe de 4.sezondan sonra saçmaladı, Poi meeh işte, 11.22.63 izlemedim.lost çok bozdu ya diyorsun. üzerinden uzun yıllar geçti tam hatırlamamakla birlikte fringe, person of interest, 11.22.63 bunlar nasıl güzel başladıysa öyle bitti.
westworld. evet ilk sezonda yakaladığı ivmeyi koruyamadı. bir yerde saçmaladı, koptu izleyiciler.Fringe de 4.sezondan sonra saçmaladı, Poi meeh işte, 11.22.63 izlemedim.
Revelotuion ve su herkesin bayilip 6 ay sonrayı rüyasında görüp uyandığı dizi neydi adını hatırlayadım. Bunları da tamamlayamadı.
Ben bile izledim. Ben çok sevdim döngüsel11.22.63 çok sık çıkmaya başladı karşıma. Twilight izlemeyi düşünüyordum, ona mı başlasam?
sen bile?Ben bile izledim. Ben çok sevdim döngüsel
Çok uzun da değil hem
Ben dizi, film neredeyse hiç izlemem. Çok nadir ilgimi çekerse. O dizi güzeldi bana göre. Tabii beğenmeyebilirsin de ama her yerde replikleri falan oluyordu.sen bile?
çok az şey mi izliyorsun?
black mirror bitsin aldım listeme.
daha çok merak ettim şimdiBen dizi, film neredeyse hiç izlemem. Çok nadir ilgimi çekerse. O dizi güzeldi bana göre. Tabii beğenmeyebilirsin de ama her yerde replikleri falan oluyordu.
bende genel olarak dizi izlemediğim için bilgim yok efenim ama sırf sawyer var diye de hikaye güzel değilse izlenmez@Divine Heart daha detaylı bilgi verir bize :p
Ama bu dizi lost oyuncularından olan Josh Holloway için izlenir bence:p
tavsiye ederim güzel ve kısa dizi11.22.63 çok sık çıkmaya başladı karşıma. Twilight izlemeyi düşünüyordum, ona mı başlasam?