Düşmüş kadınlarla yatmayı..

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Marifet sanan insan;

*Argo sözlükte p...venk olarak tanımlanır.
*Erkekliğin bacak arasından geldiğine inanır.
*Kadına saygısı olmadığı gibi hemcinslerede saygısı yoktur genelde.
*Erkekliklerini (!),güçlerini yatakta bir fahişeyi döve döve becererek gösterirler.Dışarıda gösteremezler.G*tleri yemez zira.

bknz. "kadın becermek" şeklinde başlık açıp kadına saygıdan bahsetmek.

Bunlardan dinleyebileceğiniz,%90'ı yalan olan yatak hikayeleri vardır.
Ortak özellikleri,evlenecekleri kızın bakire olmasını istemek ve varsa kız kardeşlerinin erkek arkadaşı olmasına,gece dışarı çıkmasına izin vermemektir.

[YOUTUBE]i5OBe4BBUsQ[/YOUTUBE]

ozaman bir kadın o oluorsa dıer kadınlarda öledir gibi oldu bence bu konuyu açan kısıye söylemek ıstedıklerım var ama terbıyem el vermıyor ;)

bknz. "kadın becermek" şeklinde başlık açıp kadına saygıdan bahsetmek.

konu sahibine yazacak o kadar çok şeyim var ki aslında..

Sanırım bir yanlış anlaşılma söz konusu.

Ben konu başlığını onların konuştuğu dilden açmıştım.Onlar öyle tanımlıyor yani.Sonuçta düşmüş kadınlara eziyet eden ben yada biz değil onlar, dolayısıyla onların dilinden yazmak mantıklı geldi.Nitekim konunun içinde satır satır yazdıklarıma değilde başlığa takılmanız ironik biraz.Kadına saygıya gelince forumun eskilerinden olanlar o kadınlar için verdiğim mücadeleyi iyi bilir.Düşmüş kadınlara saygı duyan arkadaşları görmek onere etmiştir beni.Siz saygı değer arkadaşlar rahatsız olduysa, bana yönetimden daha kibar dille yazılmasını rica etmek düşer.

Konunun sahibi doğru cümleler ile gerçekleri gosyeren kişidirPitre.

'Düştü.
Hayatlarında ki gerçekleri okunsa her defasında yok daha neler denilecek kadınlar
● Erkeğinin peşinden gidip sırf sevdası uğruna düştü,
● Ülkesinde bulunan kaostan kaçıp düştü
● Parası yok düştü

Hep düşüne bir tekme vurmakta modadır ya hani.

Vuranda vurmasada vurdu derler... derler. ..

..Marifet sayanlar; durumları çıkara dönüştürmeyi başarabilen , erkekliği sadece bu zanneden insanlardır.

Kadının zaafından faydalanan erkektir. Önce düştüğü yerden kaldırır-mış gibi yapar; sonra menfaati doğrultusunda hareket edip, istediğini aldıktan sonra, bir tekme de kendisi atar.

- Kadın, bu dünyanın kanayan yarasıdır.

biri düşerse gülüyorum
kızlar yuvarlanmayın

Düşmüş kadın nedir ya ahsgs
Kusura bakmayın ama bu konuya verilmeye layık en ciddi yanıt Karmanınkidir.
Saçma sapan işler

lariye karmayı ne kadar seviyorsun
diye sorsanız bu kadar der
evet sevilmeyecek gibi değilim

Kafanıza 150 kiloluk kadınlar düşsün emi.:asd:

Geri