Düşlerinde Özgür Dünya

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
koalisyon​

8bVzkr.jpg

Gece çıkacaksın Beyoğluna, Beyoğlu sana çıkacak, adamlar olacak ve kadınlar. Kalabalığa karışacak adımların, izlerinin üzerinden geçecek insanlar, alkol dans edecek beyninle, unutacaksın bu anı, o anı, son anı! Uyanacaksın, sesin kendine değecek yine sabah. Kimse anlamayacak seni, hiç kimse bilmeyecek. Bir yüz olacaksın, bir kaç gülümseme. Eş olacaksın, işçi olacaksın. Bir şeyler olacaksın sürekli, hepsi bu!​

ZJN2QG.jpg

Düşünsene California'da doğmuşsun, elinde surf tahtası. Türkiye dediklerin de bilmiyorum Orta Doğuda galiba diyorsun. Ne güzel bir yaşam biçimi

Kimseyi unutmuyoruz biliyormusun. Çuval gibi sırtımızda taşıyoruz kaybettiklerimizi, hamal gibiyiz oğlum. Şükür ediyoruz, küfür ediyoruz, sabır ediyoruz ama tilki gibi kafamızda dolaşıyorlar.
Ölen de aynı terk eden de aynı. İkisini de hayal olarak hatırlıyorsun​

[YOUTUBE]M2nTH5eszr0[/YOUTUBE]​

Cok pardon. Ben burayi forum oyunu sandim da yazdim.

Bana göre sevgiden daha önemli bir şey varsa oda saygıdır. Çok mu klişe oldu inan düşünmedim ama yaşadığım yıllar bana bunu öğretti. Hatta en çok annem söyledi. Ne olursa olsun saygı duy, dedi.
Dönüp arkama baktığımda ve nokta nokta koyduğum saygılarda hep bir saygısızlık görüyorum. Neden ben, diye sormuyorum çünkü eğitim ailede başlar ailede son bulur, bunu iyi biliyorum.
Onca geçirdiğimiz vakit, onca gülüşmelerimiz, onca sohbetler hepsi boşa mı geçti dersin? Hepsi yalan mıydı?
Değildi ama işte ben biriyle arkadaşlığım bitince çok üzülüyorum. Madem sevmedin bari saygı duyda öyle git gidebilirsen diye bağırasım geliyor. Malum insanlar var. Hayatımıza bir yerden dalıp bir yerinden çıkıyorlar. Kapıyı çarpıp da çıkan var. Çıkarken kapıyı aralık bırakıp da çıkan var. Ben genelde o kapıyı kırarım ki ne aralık kalsın nede tam olarak kapansın.​

[YOUTUBE]Le5IaIohmsU[/YOUTUBE]​

Geri