Düşgüzâr Kelimeler

Konu sahibi son olarak 924 gün önce görüldü
248850_565943426756167_1668031111_n.jpg

Senin hıçkırıkların niye benim boğazımda çözülemeyen bir kördüğüm düşündün mü hiç? Cevabı gözlerimde saklı,çekinme gözün gibi iyi bak onlara,avut ağlayan bebeklerini hadi...

Tüm dünya sana sırtını dönmüş olsa bile,ben tam gözlerinin içine bakıp ellerini sımsıkı tutuyor olacağım.Söz sevgilim...

Eskiden bir kere konuşmak için can attığım insanlardan şimdi köşe bucak kaçıyorum...

Senden başka kimse kalbimde olamaz,
Bildiğim sır budur…
Kendi gözünle bak oraya,
Hakkı olmadan girmiş biri var mıdır?

Kadının Güzelliği
Alnının Ortasındadır
Bedenin Ölçülerinde Değil

Kadının Ömrü Erkeğinin Avuçları Arasındadır
Tek Çekimlik Nefesler Arasında Değil ...

Hiç bir bilimsel açıklaması yok sensizliğimin!
-Nâsip değilmiş diyorum sadece...

Baskasini sevdigini duydugumda üzülmedim,
Seni sevdigime üzüldügüm kadar.

.../ve sana bir sır da ben vereyim mi ?
onu hiç unutamayacaksın…
O mu ?
O, bazen pişman olacak,
sende bıraktıklarına üzülecek, ağlayacak belki bazen…
Seni hatırlayacak ara sıra,
imlasız depresyonlar yaşayacak kağıtlara,
Eli telefona gidecek istemeden…
Ama seni bir daha hiç sevmeyecek;
daha önce sevmediği gibi…

yine de dönecek bir gün; kalmak için değil, seni nasıl yıktığını görmek için !..
her insan izlemek ister; uğruna bir ölümü…

Eğer hala yeteri kadar ölmediysem , birazcık olsun seni yaşama umudum olduğu içindir..

Bugünlerimin yarınlarınada Saklıyorum Adını, Seni Bugün Dünden Çok Sevdim yarın ise bugünden çok seveceğim ölene kadar hep adınla nefes alacağım birtanem..

Adını aynalara yazamadım sinirden kırarım diye, adını duvarlara yazamadım zalimin biri boyar diye, adını kalbime bile yazamadım ben ölünce organlarım bağışlanır da sen başkasının olursun diye…

Günden güne yok olmaktayım. Bütün ışıkları attım bir kenara anlamıyor musun? Gökyüzü güneş olsa da sensiz yine karanlıktayım.Seni seviyorum Gözlerime bakabilir misin?...
love3.gif

Ve Aşk.....
Hakedenlerin hayalleri olurken,haketmeyenlerin oyuncağı oldu...!

Benimle ömür geçer mi ki dedim. Senle geçirmeye ömür yeter mi ? dedi. İşte bu bana bir ömür yetti.

Özdemir Asaf

Birlikte hayal kurdugumuz insanlar vardı;

Bir zamanlar,

Şimdi onlar hayal oldular..

ddfh6.jpg

Geri