Düşgüzâr Kelimeler

Konu sahibi son olarak 925 gün önce görüldü
13495281_1290300051004704_1092968658568500419_n.png

Öyle büyümüş ki içimizdeki yalnızlık,
Sevilmeyi beklerken, beklemeyi sevmişiz..

“Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya..”

#‎KazımKoyuncu‬

Çirkinim. Çirkinleştim. Güzel olan her şey terk etti beni senin gidişinle beraber.

Nasıl seversiniz birbirinizi?
Mesela oturtup karşısına seni, dikkatlice izledi mi?
Karşılıklı içilmiş bir kaç sigara, sen derinden bir nefes alırken üstelik gözlerinin içine baka baka, sigarasını üfledi mi? Hiç attı mı sigarasını, sen geliyorsun ve ancak sen geliyorsun diye kapattı mı kapısını insanlığa?
Dizlerine yattı mı?
Yatmadı de.
Yattıysa gözlerine dikip yüzüne âşık âşık baktı mı?
Bakmadı de.
"Yakarım lan bu şehri, bu şehir içinde sen varsan şehir, bu kalbim içinde sen varsın diye şehir, yoksa çöl!" diye bağırmadı mı sokağın boşluğunda?
Yapmadı de.
Kimse sen gibi olmadı de.
Siz nasıl sevdiniz birbirinizi?
Sevmedik de.

♉ Boğa: İlgi manyağıdır bir Boğa ilgisiz bırakırsan kaybedersin. Sakın seni seven bir Boğayı sensizlikle cezalandırma!

Hükümeti eleştir.. Eyvallah..
Erdoğan'a öfkelen.. Buna da tamam..
MİT'e kız.. Hakkın var..
Ulan bir iki cümle de teröristlere söyleyin şerefler..!

Yokluğunda hep sana seslendim. Evet ağladım. Seni içimde acı acı biriktirip damla damla harcadım. Sesimin yankısında bulduğum tek şeyse koca bir hiçlikti. Sanki onca sesin arasında, kendisini belli edecek bir çığlık bekliyordum. O çığlığa tutunursam, seni bulabilecektim. Seni bulmaksa, tüm çığlıkların arasından en çok seni anlatanını dinlemek ve ona sarılmaktı. Duyduğum her çığlığa koşarcasına gittim. Her çığlığı beni çağırıyor sandım. Halbuki duymak istediğimle duyduğum aynı şey değilmiş, geç fark ettim.

“aşk!” dedim attım içime seni…
sonrası kimsenin kalbini meşgul etmeyecek kadar basit:
içimde bir sen aşk içinde…
içimde bir ben bir sen içinde
içimde bir biz bin hiç içinde…
sırrın kalemine perde indirdim
ve ben bir kez daha ye-nil-dim!!!

Geri