Düşgüzâr Kelimeler

Konu sahibi son olarak 927 gün önce görüldü
12369192_533843473463444_6241345963336378894_n.jpg

El ele tutuşturmamışız gülüşümüzü
Hayal misin, nesin?
Şafak düşüyor yine şakaklarıma
Anladım ki sevgilim; bir varsın, hiç yoksun..
Evvelim değilsin, korkarım ahirim de...

Dalgınım; dalıp dalıp gidiyorum bu ara,
Neyi nereye koyduğumu unutuyorum.
Dargınım; kırıla döküle gidiyorum bu ara..
İnsanlar o kadar acımasız ki;
Kimi nereye koyduysam bulamıyorum…

Bütün hikayeler tek kişiliktir, içine aşk karışana kadar... Ben kendimi seninle tanıdım, ne kadar çok sevebileceğimi sen öğrettin bana. Çok şey öğrettin aslında...

Kimsenin sana benim kadar güzel bakamayacağını biliyorum mesela... Bildiğim birkaç şey daha var. Adını biliyorum, kokunu biliyorum, gülüşündeki çocuğu ve gözlerini kaçırışını biliyorum. Başka da bir şey bilmiyorum, bilmeyi de istemem zaten...

Seni en güzel ben severim. Hem de bu korkak kalbime rağmen…​

Kaç defa rüyama girdin,
Bazen iyi, bazen fena.
Ama ne olursa olsun,
Hepsi, içimin senden uzak kalamadığına delâlet ediyordu.

Çok şey vardı anlatılacak, o yüzden sustum.Birini anlatsam, diğeri yarım kalacaktı.Sen duydun mu sustuklarımı?

12342464_534188906762234_8675640104081094368_n.jpg

Vapur denize, martılar gökyüzüne, güneş gülüşüne... Ve sen en çok benim yanıma yakışırsın.

- Benim korkak kalbim size aşık oldu...
- Kutu kutu pense oynamıyoruz küçük bey, aşkı çocuk oyunu mu sandınız siz?
- Aşkın bir oyun olmadığını öğrenecek kadar büyüdüm ama şayet aşk bir çocuk oyunu olsaydı ve o oyunun adı da kutu kutu pense olsaydı tüm dünya size arkasını dönse bile ben size arkamı dönmezdim küçük hanım...- Böyle konuşursan kitlenirim ben ama...
- Eğer kitlendiğiniz yer kalbim olacaksa bundan memnuniyet duyarım.
- Susuyorum.
- Ben de size...

Tarifi mümkün değildir bazı şeylerin, yaşamalı insan, korkak kalbine inat yaşamalı...

Ne kadar zamanımız kaldı bilmiyoruz ve hâlâ birbirimize geç kalmak için oyalanıyoruz. Korkak kalplerimizi birine sunmaya cesaret dahi edemiyoruz. Oysa İnsan koşmalı sevdiğine bir şarkıları daha olması için, beraber bir film daha izleyebilmek için, elini birkaç dakika daha fazla tutabilmek için...Tarifi mümkün değildir bazı şeylerin, yaşamalı insan, korkak kalbine inat yaşamalı...

Zamana bırakmamalı aşkı çünkü zamandır aşkın en büyük düşmanı... Beni zamana bırakma, bu korkak kalbim sana emanet lütfen onu kırma.

Geri