Düşen Telefonu Kurtarmak İsterken Tuvalete Sıkıştı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Norveç'te yaşanan olayda 20 yaşındaki genç 1 saat boyunca eski tip tuvaletin içerisinde kaldı.

Norveç'te yaşayan 20 yaşındaki Cato Berntsen Larsen'in arkadaşının başına talihsiz bir olay geldi.

ARKADAŞINDAN YARDIM İSTEDİ

Eski tip tank sistemli bir tuvaletin içerisine akıllı telefonunu düşüren genç, tuvaletin içine girebilecek incelikte olan Larsen'den yardım istedi. Larsen de arkadaşının isteğini geri çevirmedi ve tuvaletin içine girdi. Ancak Larsen tuvaletten geri çıkamadı. Kendi deyimine göre tuvalete girebilecek kadar inceydi ancak çıkacak kadar değildi.
dusen-telefonu-kurtarmak-isterken-tuvalete-sikisti-8736280_9871_m.jpg

1 SAAT BOYUNCA İÇİNDE KALDI

Yerel gazete Drammens Tidende'nin haberine göre bu tuvalet lağıma bağlanmıyordu ve tank sistemine sahip eski tip bir tuvaletti. Bu yüzden Larsen, 1 saat boyunca oldukça kötü bir ortamda kalmak durumunda kaldı. 1 saatin sonunda ise itfaiyeciler tuvaleti kırarak genç adamı kurtardı. Telefon için bunu yapan Larsen, bunun şimdiye kadar tecrübe ettiği en berbat şey olduğunu söyledi. Ve bir daha asla hangi sebepten olursa olsun tuvalete girmeyeceğini söyledi.
dusen-telefonu-kurtarmak-isterken-tuvalete-sikisti-8736280_7750_m.jpg

sondakika

yok artık ya akıl kari değil vallahi oraya girmektense yeni telefon almak daha mantıklı

adam bilerek ve isteyerek bok çukuruna girmiş.:d

Normal bi tuvalete de düşse elimle almam bir şeyin yardımıyla almayı denerim bunlar içine giriyorlar ilginç..

Küçükken klozete bozuk para düşürmüştüm, elime poşet geçirip suyun içinden almıştım parayı.
Sonra gazeteye sarıp Mahalle bakkalına götürüp halley aldığımı hiç unutmam.

Zaten sen alana kadar o telefon su ile bütünleşmiş olacak, o telefondan bi hayır beklenir mi ya :bekle

Düşünmeden yapılan bir hareket işte sonra insanı ne kadar zor durumda bırakıyor.Giden sadece telefon olsaydı keşke .

Tuvalete girmeyeceğini mi söyledi. Hiç gülesim yoktu.

O telefondan ne kerameti bekledin?

Geri