Düş Bozumu / Ramazan
Dostluğumuz çoook uzun senelere dayanır. Lakin beyfendi nişanlandı, 2 3 senedir görüşmüyorduk. Bu sene içinde ortak olan bir arkadaşımız birden bizi whatsappta bir gruba aldı ve görünce şoklar içinde kalmıştım.

bu arada nişanlısından ayrılmak zorunda kaldı. Bekar ve evlenmek isteyen kızları konuya bekliyoruz. :p Bekar 22 yaşlarında evlenmek isteyen tüm kızları davet ediyoruz. Yaşlanmadan dünya gözüyle bir evlendiğine şahit olaydım ve hala olaydım artıkın yahu
Hergün ortak arkadaş Eceyle başını şişiriyoruz zavallının çıtı bile çıkmıyor.

çok sabırlıdır çoook :şirine:
Birde aynı zamanda ortağız onunla. Öğretmenlik maaşına, spor salonuna, arabasına ve birde alacağı motoruna da ortağım. Hiçbir katkım yok ama ortağız işte. :p oda ortaklığa kabul etti zati. :heyoo:
Birde karamsar şiirleri, şarkıları olmayaydı süper olurdu. İçimizi kararttı. Tüm forum depresyona girdi.

Herkes ağlıyor forumda bea. Çıkar şu milleti depresyondan.
Bugün morali bozuktu. Moralini düzeltmek için saçmalıyor olabilirim, kusura bakmayın
Şaka bir yanada çok iyi bir arkadaştır Ramazan. Çok yardımseverdir. Sevdikleri insanlara yardım edebilmek için tüm imkanlarını seferber edebilir. Çok temiz kalplidir. Kimseyi kırmayı beceremez bile. (Beceriksiz mi ne :p)
Yıllardır arkadaşız yanlış tek bir sözüne dahi şahit olmadım. Sağolsun kardeşimi de kendi kardeşi gibi kabul etti, yardım etti bana birkaç konuda. Abisi değil mi yardım etmek zorunda tabi. Abiliğini de yaptırırım. Herbişey yaptırtırım. :hih:
Neyse çok konuştum galiba.
Ben az konuşurum, sen çok anla. :şirine:
Çok değerlisin benim için Canım arkadaşım. :cici:
Rabbim yolunu açık etsin. Hayatın boyunca tüm isteklerin en hayırlı şekilde gerçekleşir inşAllah. :cici:
İyi ki varsın yılların eskitemediği, Arkadaşım. :dyg: