Durup dururken gelen Hakan Peker dinleme isteği

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Abdülhamit'leri savundunuz, Jose Mourinho'ları savundunuz, Black Pink'leri bile savundunuz...

Ama Hakan Peker'i savunmadınız. Ne biçim forumcusunuz...

Acıların kedisiyiz biz. Acımızdan patlıcan yedik, pırasa çiğnedik, karpuz kabuğu kemirdik...
Bilemezsiniz.

Hüzünleer kaldı bende
Hasretiin kaldı bende
Sızlayaan yüreğimde
Sen kaldın bendeee

Sevgileer kaldı bende
Sensizliik kaldı bende
Bitmeyeen özleminde
Sen kaldın bendeee

Estetik yaptırdığı an tüm karizması yerle bir oldu.

durup dururken aklımıza getirmen pekiiii. p

düşşşlerim oooollll, gülüşşşlerim oooooolll

"Forumu Bırakıyorum" diye başlık mı olur? Kıymetli Hakan Peker söylemiş zaten söylenmesi gereken her şeyi. Üzerine bir de utanmadan sıkılmadan post yazılıp atılıyor. Kolpa forumcular...

Bir de "Yokluğunu fark ettiğiniz üye" başlığı var. @ yapıp boş boş etiket veriyorsunuz. Şöyle bir Hakan Peker parçasıyla etiket vermek dururken...

Ellerine kına yakmış ellerine, gözlerine sürme çekmiş gözlerine kfjf dillerine mersi düşmüş dillerine… böyle bir şey var, bence durup dururken doğuş’un uyan klibini izleme isteği de geliyor insana:d danslar filan… benim guilty pleasurelarımdan biridir:d

Swat, Lefty post'u atarken şöyle bir Hakan Peker parçası link'lemiş olsa, Lefty mümkün değil yöneticiliği bırakma kararı almazdı.

Haddim değil ama Owner'a eksiklerini söylemek de gerek.

elimde değil unutmak seni
kaçsam da kovalar anılar beni
boş hayallere sarılır gibi
kolay mı unutmak bir anda seni

Kıymetli Hakan Peker bu parçayı ilk yayımladığında henüz görüntülü sohbet yoktu. Görüntülü sohbet bulununca, parçaya hemen çeki düzen verdi ve tekrar yayımladı.

Geri